More


  Crasna Moftin, campioană de toamnă în elite

  =

  Crasna Moftinu Mic va ierna în premieră pe primul loc în Liga a 4 a de elite. Trupa antrenată de Lulu Dragomir s-a impus în penultima etapă a turului, 3-0 la Micula și nu mai poate fi ajunsă din urmă de Știința Beltiug, echipa de pe doi ce a pierdut neașteptat, 2-7 la Orașu Nou.Crasna Moftinu Mic va ierna în premieră pe primul loc în Liga a 4 a de elite. Trupa antrenată de Lulu Dragomir s-a impus în penultima etapă a turului, 3-0 la Micula și nu mai poate fi ajunsă din urmă de Știința Beltiug, echipa de pe doi ce a pierdut neașteptat, 2-7 la Orașu Nou.

  Raul Ștef a fost omul meciului acesta reușind o dublă și o pasă de gol. De partea cealaltă Mike a fost cel mai periculos om a trupei lui Milu Petric, acesta având o bară și alte două situații bune de a înscrie.

  Crasna va încheia anul cu un meci pe teren propriu cu Dari Lipău, echipă ce e pe ultimul loc fără victorie în elite.Rezultate în elite: Babţa – Negreşti 1-2,  Certeze – Doba 4-1,  Lipău – Dorolţ 1-5,  Oraşu Nou – Beltiug 7-2,  Micula – Moftinu Mic 0-3, Carei a stat.

   

  Remiză spectaculoasă la ArdudRemiză spectaculoasă la Ardud
  În Liga a 5-a am avut parte de derby-ul Cetate Ardud-Luceafărul Decebal. Primele două clasate au oferit un meci cu patru goluri cu gazdele reușind să se desprindă la 2-0 prin reușitele lui Paița min 22 și Coți min 44. Oaspeții au revenit însă prin dubla lui Mircea Petric din minutele 44 și 61. Până la final ambele echipe au irosit ocazii bune însă rezultatul , unul considerat echitabil, a rămas egal, 2-2.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img