More


  CS Cetate Ardud e campioană și la echipe!

  - Advertisement -

  Nu mai reprezintă o noutate pentru iubitorii de sport că, la nivel de cadeți , luptele greco-romane de la CS Satu Mare- Cetate Ardud sunt cele mai bune din țară. Cu o nouă generație excepțională la U 18, Tudor Barbul și echipa lui de tehnicieni a reușit o nouă performanță extraordinară.

  Luptătorii de la CS Satu Mare- Cetate Ardud au câștigat titlul național pe echipe la Campionatele Naționale de la Zalău.  Iar medaliile de campioni au fost câștigate de o manieră categorică,  sportivii noștri impunându-se fără emoții în fața celorlalte trei echipe din finală.

  ”S-au luptat extraordinar iar acești băieți merită toate laudele. Este un titlu câștigat fără dubii, la diferențe mari față de adversari. E rodul muncii bune pe care o fac și a seriozității de care dau dovada acești băieți!”, spune antrenorul Tudor Barbul care a ținut să-i dedice această victorie primarului Ovidiu Duma din Ardud pentru că ”este mereu alături de luptătorii săi” .

  La turneul final de la Zalău, CS Satu Mare- Cetate Ardud a învins cu 8-2 Transporturi Brașov, cu 7-3 pe CSM Slatina și cu 8-2 pe CSS Botoșani. Brașovenii au luat argintul iar Slatina a terminat pe trei.Iată lotul campionilor: Zarzu Raul- 42 kg, Zaha Marian- 46 kg, Oros Paul, Ghicean Mihai- 50 kg, Suciu Matei- 54 kg, Scuturici Andrei-58 kg, Pop Alex- 63 kg, Buzilă Andrei- 69 kg, Barbul Andrei- 76 kg, Dumitraș Rareș-85 kg, Ștefan Ionică și Bud Luca- 100 kg. Urmează la finalul săptămânii Cupa României la U18, apoi Cupa Cetate Ardud- 1-3 decembrie, Cupa României-juniori la Botoșani ( 8-11 decembrie) și un puternic turneu internațional la Zagreb ( 15-17 decembrie).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img