More


  Deplasare în ziua jocului!

  =

  Duelul echipelor în suferință, ASA și Olimpia se joacă azi de la ora 14, la Târgu Mureș. Mureșenii declarați în faliment mai speră doar la o minune pentru a putea duce campionatul la bun sfârșit în vreme ce galben-albaștrii speră să găsească resurse financiare măcar până-n iarnă, pentru ca din 2018 să încerce o reorganizare.

  Chiar și în condițiile în care cele două echipe nu practică un fotbal prea spectaculos, Digisport 1 a ales să transmită în direct meciul ce va începe la ora 14.Pentru că la club nu sunt bani , lotul Olimpiei va porni în această dimineață la 7,30 spre Târgu Mureș. ”Am ales să facem alte plăți mai urgente decât să mergem cu o zi înainte”, a explicat antrenorul Ritli Zoltan situația de la echipă.

  ”Vom merge cu tot lotul, mai puțin Florin Mureșan care are din păcate probleme medicale și se pare că nu va mai putea juca în această toamnă”, a mai spus Ritli. Chiar și așa antrenorul Olimpiei speră ca echipa să vină neînvinsă de la Târgu Mureș. ” Și ei au probleme așa că trebuie să încercăm să profităm și noi de lipsurile lor”, a încheiat Ritli.

  Iată programul etapei:Etapa a 16-aSportul Snagov – Ştiinţa Miroslava 14:00Foresta Suceava – ASU Polit. Timişoara 14:00Luceafărul Oradea – Pandurii Târgu Jiu 14:00Academica Clinceni – CS Mioveni 14:00Dacia Unirea Brăila – Dunărea Călăraşi 14:00FC Argeş – CS Afumaţi 14:00Chindia Târgovişte – CS Baloteşti 14:00Metaloglobus B. – AFC Hermannstadt 14:00ASA Târgu Mureş – Olimpia Satu Mare 14:00Ripensia Timişoara – UTA Arad 19:00

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img