More


  Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 21.11.2017.

  - Advertisement -

  Decizii:

  –          La jocul Schwaben Kalmandi Cămin – Unirea Pişcolt a fost eliminat Rausz Walter(Cămin) pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei. Tot la acest joc a fost eliminat Horos Mirel(Cămin) pentru cumul de cartonaşe galbene, după eliminare acesta continuând să aducă injurii la adresa arbitrului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 20 de lei.

  –          La jocul Unirea Bercu – Egri Sasok Agriş, delegatul din Agriş, Marton Nicolae, a depus o contestaţie, legată de identitatea a doi jucători de la echipa gazdă. După susţinerea contestaţiei de către delegatul echipei Agriş, Comisia a hotărât omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei Egri Sasok Agriş.

   ———————————————————————————-

   –          În partida Gloria Moftinu Mare – Dacia Supur (12.11.2017)  a fost eliminat Petric Florin (Moftinu Mare) pentru injurii aduse arbitrului; după eliminare, acesta bruscând arbitrul. După audierea oficialilor de la Moftinu Mare şi Supur, Comisia a hotărât: omologarea rezultatului 3-0, în favoarea echipei Dacia Supur, conf. hot. Adunării Generale AJF şi suspendarea jucătorului Petric Florin două etape şi amedarea acestuia cu 75 de lei.

  –          La jocul  Victoria Apa – Unirea Păuleşti (disputat în 12.11.2017) echipa din Păuleşti a depus o contestaţie privind identitatea unui jucător de la echipa gazdă. După audierea celor implicaţi, Comisia a hotărât omologarea rezultatului cu 3-0, în favoarea echipei Unirea Păuleşti, jucătorul contestat neprezentându-se la confruntare, în cabina arbitrilor. (ulterior recunoscâdu-şi greşeala).

  –          La jocul Prietenia Crucişor – Codreana Homoroade (disputat în 12.11.2017) a fost eliminat jucătorul Notigan Robert(Crucişor) pentru injurii aduse arbitrului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img