More


  Nervi mulți în fotbalul județean

  - Advertisement -

  Week-end agitat în fotbalul județean. Comisia de disciplină a avut de analizat marți seara, o serie de cazuri de indisciplină venite de la meciurile disputate în cele trei ligi organizate de AJF Satu Mare.Week-end agitat în fotbalul județean. Comisia de disciplină a avut de analizat marți seara, o serie de cazuri de indisciplină venite de la meciurile disputate în cele trei ligi organizate de AJF Satu Mare.

  Derby-ul din elite dintre Carei și Moftin s-a lăsat cu două eliminări. De asemenea la Homoroade arbitrul a fost bruscat și mai mult ca sigur gazdele vor pierde la masa verde meciul cu Decebal. Dar decizia a fost amânată pentru săptămâna viitoare. Înainte însă de a pune punct jocului, în minutul 50 centralul apucase să elimine doi codreni.

  Iată deciziile luate marți la comisie:
  La jocul CSM Carei – Crasna Moftinu Mic a fost eliminat Micaş Adrian (Moftinu Mic) pentru atac asupra adversarului, cu piciorul. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului Micaş Adrian două etape şi amendarea acestuia cu 65 de lei. Tot la acest joc, în minutul 95, antrenorul Ioan Dragomir (Moftinu Mic) a fost trimis în afara terenului de joc pentru proteste la decizia arbitrului asistent. Cazul va fi trimis la Comisia Tehnică AJF.
  –          La jocul Recolta Dorolţ – Turul Micula a fost eliminat Simon Angelo (Dorolţ) pentru cumul de cartonaşe. S-a hotărât suspendarea jucătorului Angelo – o etapă şi amendă – 20 de lei.
  –          În partida Viitorul Vetiş – Unirea Păuleşti a fost eliminat Oros Norbert (Vetiş) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.
  –          La Unirea Pişcolt – Schamagosch Ciumeşti a fost eliminat Czier Patrick pentru cumul de cartonaşe. Comisia hotărăşte suspendarea lui – o etapă şi amendarea cu 20 de lei. Tot la acest joc a fost eliminat Mădăras Ianos (Ciumeşti) pentru cumul de cartonaşe şi injurii, după acordarea celui de-al doilea avertisment. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.
  –          La jocul AS Ghenci – Recolta Sanislău au fost eliminaţi jucătorii Heveli Cristian (Ghenci) şi Ţară Ciprian (Sanislău) pentru cumul de cartonaşe. Vor fi suspendaţi o etapă şi amendaţi cu 20 de lei
  –          La Cetate Ardud – Ugocea Porumbeşti, echipa din Porumbeşti nu s-a prezentat la joc (29.10.2017). S-a hotărât omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea Cetate Ardud şi amendarea echipei din Porumbeşti cu 350 de lei.
  –          În partida Kneho Urziceni – Unirea Bercu echipa din Bercu nu s-a prezentat la joc. Omologare 3-0 în favoarea Kneho Urziceni şi amendarea echipei din Bercu cu 350 de lei.
  –          La jocul Luceafărul Decebal – Codreana Homoroade au fost eliminaţi jucătorii Groza Mihai (Homoroade) pentru împingerea arbitrului, Buga Vlad (Homoroade) pentru injurii şi ameninţări adresate arbitrului, iar jucătorului Talpoş Adrian Chirilă(Homoroade) i-a fost reţinut carnetul de legitimare după întreruperea jocului (minutul 50), pentru bruscarea arbitrului. Comisia a hotărât: Se vor audia oficialii partidei (arbitru, asistent 1, asistent 2 + observator) în data de 08.11.2017, ora 15:30.
  –          La jocul Olimpia Căuaş – Agriş, echipa din Agriş a depus contestaţie pentru identitatea jucătorului Maxim Adrian (Căuaş). Contestaţia a fost respinsă, ca fiind nefondată.

  Referitor la incidentele petrecute la meciul Dacia Medieşu Aurit – Speranţa Halmeu, disputat în data de 22.10.2017, comisia a hotărât suspendarea jucătorului Zimbru Sorin pentru două etape şi amendarea acestuia cu 65 de lei.

  Pentru incidentele petrecute la jocul Someşul Odoreu – Viitorul Vetiş, disputat în data de 22.10.2017, unde un spectator a scuipat înspre direcţia arbitrului, după terminarea jocului. Comisia hotărăşte acordarea unui ultim avertisment echipei din Odoreu pentru carenţe în organizarea jocului.

  La jocul  Someşul Oar – Sportul Botiz (21.10.2017), jucătorul Kiralyi Gheorghe (Botiz) a fost suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img