More


  O nebunie de meci

  - Advertisement -

  A fost cu siguranță sâmbăta meciurilor spectaculoase în județ. După revenirea Olimpiei de la 1-2 în fața brăilenilor a urmat mai spre după amiază și un 2-2 la Tășnad cu Unirea revenind de la 0-1 și egalată apoi la 2 în minutul 90. Iar la 2-2 în prelungiri Metalurgistul putea da lovitura doar că Afrapt a ratat incredibil.A fost cu siguranță sâmbăta meciurilor spectaculoase în județ. După revenirea Olimpiei de la 1-2 în fața brăilenilor a urmat mai spre după amiază și un 2-2 la Tășnad cu Unirea revenind de la 0-1 și egalată apoi la 2 în minutul 90. Iar la 2-2 în prelungiri Metalurgistul putea da lovitura doar că Afrapt a ratat incredibil.

  Unirea a început ceva mai greu meciul și în prima repriză s-a lăsat oarecum dominată. Cu ajutorul vântului Metalurgistul avea să deschidă scorul în minutul 45 prin Popa, după un corner bine executatde Sorian. În partea secundă gazdele pun presiune și ocaziile încep să curgă la poarta lui Crivăț. Faur putea să egaleze, portarul oaspețilr  respinge în corner şutul sătmăreanului (min. 61). Peste două minute vine și egalarea. După o fază prelungită de atac, mingea este întoarsă în careu şi-l găseşte pe Raul Stanciu care nu iartă din șase metri : 1-1. Cherecheş  are o intervenţie salvatoare la o lovitură liberă executată  de Sorian, pe jos, de la 17 metri în minutul 73. Unirea pleacă pe contraatac, Imi Nagy, după o cursă pornită din jumătatea proprie de teren îi pasează ideal lui Ciul care înscrie din careu pentru 2-1. Nagy, Cădar şi Parnău ratează, puteau închide jocul iar cu ocazile se răzbună, în minutul 90 oaspeții egalează prin Radu Ștefan cu un șut plasat de la 18 m. Iar în prelungiri oaspeții puteau chiar înscrie golul victorie doar că Afrapt a ratat incredibil… Un 2-2 până la urmă echitabil care menține Unirea în prima partea a clasamentului! Etapa următoare Unirea Tășnad va juca la Reghin în vreme ce Metalurgistul are derby cu U Cluj Napoca pe teren propriu.Unirea Tăşnad: Cherecheş – Cătună, Vădan, Bălău (cpt.), Parnău, Bercean, Stanciu, R. Silaghi (Imi Nagy, min. 59), Ciul (Bolba, min. 83), Cădar (Dascăl, min. 90+1), Faur. Rezerve neutilizate: Dobrai, M. Silaghi, Chivari, A. Mureşan. Antrenori: Marius Botan şi Bogdănel Moise.
  Cugir: Crivăţ – Negrescu, Săuca, Vărărean, Popa (Negrean, min. 75), Itu, Făgărăşan, Bold, Sorian, Tăban (Afrapt, min. 79), Udrea (Radu, min. 79). Antrenor: Călin Moldovan.
  Rezultatele etapei 12:Unirea Tăşnad – Cugir 2-2 Ighiu – CFR Cluj II 1-0 Sănătatea – Alba Iulia 1-0 Unirea Dej – Galda 0-2 Ghimbav – Gaz Metan II 1-4 FC Avrig – CS Iernut 2-2 “U” Cluj – ACS Recea 3-2 Reghin a stat  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img