More


  S-au bătut singuri!

  =

  Olimpia a plecat cu un lot de doar 18 jucători spre Pitești. Fără suspendații Duruș și Pop și fără acidentații Mureșan și  Rus, trupa lui Ritli părea victimă sigură în meciul de sâmbătă mai ales că nici moralul echipei nu era unul excelent din cauza cunoscutelor deja probleme financiare.

  Numai că și în aceste condiții Olimpia nu a arătat rău pe stadionul Nicolae Dobrin. În ciuda unei dominări în prima repriză  venită din partea gazdelor, Brata a avut șansa de a deschide scorul. Doar că în minutul 18 după un fault la Dumitru Munteanu, arbitrul a acordat penalty. Brata a executat puternic în stânga portarului numai că, inspirat, Popescu a respins iar tabela a rămas nemodificată. Argeșenii au posesia dar în afara unei mingi trimise în transversală de Grecu în minutul 9 nu reușesc să fie periculoși în careul lui Florin Muntean. Partea a doua începe însă cum nu se poate mai prost pentru Olimpia. Iar în minutul 52 la o fază simplă, Cristi Munteanu degajează slab din careu și îi face un cadou nesperat lui Buhăescu. Fostul atacant al Olimpiei îi pasează ideal lui Năstasie care nemarcat de la 16 m trimite imparabil sub transversală. 1-0! Peste alte opt minute alt cadou făcut argeșenilor. Bura dă pe lângă minge și-l lasă pe Alin Popa singur cu Florin Muntean iar argeșeanul înscrie cu o execuție la colțul lung. La 0-2, Dumitru Muntean sună adunarea și Olimpia pare o altă echipă în ultima jumătate de oră. Una care arată că știe să atace.  În minutul 75 Dumitru Muntean execută perfect o lovitură liberă de la marginea careului, mingea lovește transversala și cade în poartă dar iese în afara liniei, iar  pentru mai multă siguranță, Lusamba scutură plasa, 2-1. Cristi Munteanu are o ocazie rarisimă doar că din 4 m nu mai ajunge să împingă mingea în poarta goală. Miholca rămâne singur cu portarul Popescu dar în loc de 2-2 trimite mingea pe lângă. Iar în minutul 90 același Miholca trage puțin peste poartă dintr-o situație ideală… Argeșenii răsuflă ușurați după ultimul fluier al arbitrului Miron în vreme ce jucătorilor Olimpiei nu le venea la final să creadă că au pierdut un meci pe care l-au avut în mână!

  Urmează un meci extrem de dificil cu Chindia Târgoviște, acasă.

  FC Argeş: Oct. Popescu – Tofan (59’ Oancea), Cotigă, Vişa, Şerbănică – Andr. Panait, I. Şerban (46’ Alin Popa), I. Năstăsie (82’ Nilă), Rob. Grecu – D. Andrei, Buhăescu.

  Olimpia: Fl. Muntean – Achim, Hlinca, Cr. Munteanu, Bura- D. Muntean, Villand, Brata, Jurj (83’ Nemeș),Miholca-  Lusamba.

  Stadion: „Nicolae Dobrin” – Trivale (Piteşti – Argeş);
  Arbitru: Florin Miron (Bucureşti); Asistenţi: Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) şi Marian Truţă (Băbeni).

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img