More


  Un an fără Didi Prodan!

  - Advertisement -

  A trecut un an și parcă a fost ieri…Da, în seara zilei de 16 noiembrie 2016 vestea că ”Tătuca ” Didi Prodan a murit în urma unui infarct a căzut ca un trăznet… Nici acum parcă nu ne vine a crede că nu-l vom mai vedea la o miuță acasă la el la Rania în Sătmar înconjurat mereu de bunii săi prieteni, Paul Mihai ori Ioska Vigu…A trecut un an și n-am găsit răspuns la apăsătoarea întrebare…”de ce Doamne l-ai luat atât de repede dintre noi?”

  La un an de la dispariția fizică dintre noi , în amintirea lui Didi s-au adunat la Chiajna , la o miuță bineînțeles, foștii săi colegi de generație. Una de aur pentru fotbalul românesc Iar la Satu Mare se vor juca azi la Didi acasă, la baza Rania, finalele unor competiții de copii și juniori ce i poartă numele…

  Memorialul Didi Prodan, prima ediție. Lăcătuș, Popescu, Lupescu, Adi Ilie, Pițurcă au jucat fotbal la Chiajna. Iordănescu, ignorat. Evenimentul a avut loc la Chiajna.

  Generația de Aur a fotbalului românesc și Steaua 1996 au plâns marti seară, în amintirea fostului lor mare coleg, decedat pe 16 noiembrie 2016, în urma unui infarct.

  În sala din Chiajna au fost prezenți, printre alții, Bogdan Stelea, Basarab Panduru, Dan Petrescu, Gică Mihali, Dorinel Munteanu, Emil Săndoi, Gică Popescu, Ionuț Lupescu, Ionel Ganea, Adrian Ilie și Liviu Ciobotariu. La Steaua au jucat Marius Lăcătuș, Dumitru Stângaciu, Erik Lincar, Marius Baciu, Iulian Miu, Cristi Ciocoiu și Sabin Ilie.

  Deși i-a fost antrenor lui Didi, Anghel Iordănescu n-a fost chemat. Se consideră că Generalul a trădat Generația de Aur, după ce a acceptat să lucreze cu actuala administrație de la FRF.

  Antrenoriii celor două formații au fost Mircea Radulescu și Victor Pițurcă. De la eveniment nu au lipsit Licinia Prodan, soția lui Didi, și Răzvan fiul acestuia.

  Rezultatul n-a contat…Au dat-o la pace pentru un 2-2 aplaudat la final de public…
  Iar la Satu Mare azi așteptăm meciurile Memorialului Didi Prodan organizat de AJF…Dar parcă ne-am fi dorit să nu i spunem Memorial…ci Cupa Daniel Prodan…Cu Didi printre noi…aducând trofeul pentru învingători…Dumnezeu să te odihnească în pace , Tătucă!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img