More


  CSM Satu Mare domină ierarhiile DJST

  - Advertisement -

   

  Tradiționala ședință de final de an în care sunt stabiliți cei mai buni sportivi din județ a avut loc ieri la sediul DJST.Tradiționala ședință de final de an în care sunt stabiliți cei mai buni sportivi din județ a avut loc ieri la sediul DJST.

  Conducerea DJST  i-a convocat pe toți oamenii din sportul sătmărean la discuții iar în urma rezultatelor și a punctajelor venite de la MTS s-au întocmit clasamentele la sporturile olimpice și neolimpice. Pentru al doilea an la rând, la sporturi olimpice, voleibalistele Adriana Matei și Vaida Beata de la CSM Satu Mare au terminat pe primul loc, podiumul fiind completat de spadasinul Macska Adam tot de la CSM Satu Mare.

  Atletul Denis Țicle de la Carei a acumulat 20 de puncte în competițiile naționale și balcanice de aruncarea suliței și a terminat anul pe patru.

  Urmează în ierarhie alți trei spadasini, Adrian Szilagyi, Balazs Szilagyi și Adrian Timoce – care pentru performanțele lor din acest an au strâns 18,75, 14,50 și 13,75 puncte.  Tot în top 10 au mai intrat alți doi spadasini , Alex Oroian și Marton Szep, cei doi făcând parte din echipa campioană națională la cadeți de la CS Satu Mare.

  Judoka de la CSM Satu Mare, Samel Lorand , cu 10 puncte , este pe 10 în top 2017.Au mai punctat până la locul 15, atletul Fischer Mark, luptătorii Bulgăr Mădălin și Marius și Marian Zaha și atletul Gheorghe Coroian. La sporturi neolimpice, așa cum era de așteptat karate-ul a dominat ierarhiile. Vancsa Daiana de la CSM este cea mai bună pe anul 2017 cu titluri mondiale și europene cucerite în acest an. Colegul ei  de la CSM, Burya Patrick, este pe doi, iar Ribanna Lazin de la Zanshin s-a situat pe locul trei.De la Karate Do Carei, Bart- niczki Attila e pe patru, iar Bălăcescu Igor pe cinci.

  Așadar, CSM Satu Mare domină și în acest an ca și club ierarhiile DJST, atât la olimpice, cât și la neolimpice. Din păcate, însă, voleibalistele Vaida Beata și Adriana Matei , aflate la final de contract cu gruparea sătmăreană , au ales să se transfere la CSM București. Cu tot cu antrenorul Adrian Pricop.

  Virgil Dragoș nu mai este director la DJST Satu Mare Ședința de ieri nu a fost condusă de directorul Virgil Dragoș. Acesta ne-a anunțat cu o zi înaintea acestei întâlniri că din această lună nu va mai ocupa această funcție urmând a se transfera la APIA Satu Mare. A promis că va rămâne însă alături de sportul sătmărean și îl va sprijini atât cât va putea din noua poziție și pe viitor. La comanda DJST Satu Mare a rămas interimar Daniel Pop.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img