More


  Liga a 2-a: Academica Clinceni- Olimpia 4-1 ( 2-0)

  =

  Olimpia Satu Mare a pierdut ultimul meci al anului, 1-4 la Clinceni . O înfrângere venită însă în condiții speciale dacă ținem cont că de la echipă au plecat pe rând o serie de jucători, că deja galben-albaștrii au ajuns pe ultimul loc după depunctările repetate. Și mai ales dacă privim lotul pe care antrenorii Ritli și Bolba l-au avut la dispoziție. Unul din care au făcut parte foarte mulți juniori și cadeți.

  Chiar și așa Olimpia a dat o replică bună. Academica a punctat rapid , în minutul 3, când pe contraatac Pulhac l-a servit pe Gliga, iar acesta a marcat pe lângă Șuta. Tot pe contraatac gazdele și-au mărit avantajul în minutul 35 când Pulhac a fost iar pasator pentru Drăghici care a făcut 2-0.Imediat după pauză Vasile Pop a redus din diferență și Olimpia a lăsat impresia că ar putea întoarce rezultatul. Din păcate, însă, în loc de 2-2, până la urmă în prelungiri cei din Clinceni au punctat pentru o victorie cu… 4-1 în minutele 90 și 92 prin Blejdea și  Șandru.Se încheie așadar un sezon de toamnă extrem de ciudat pentru Olimpia. Unul început cu declarații fanteziste ale fostei conduceri, cu idei de promovare, și terminat din păcate cu depunctări și în anonimat. Felicitări totuși băieților, antrenorilor pentru efortul de a termina anul. Fără depunctare, Olimpia era bine mersi pe 13 cu 23 de puncte și putea să se gândească serios la reorganizare pentru retur…Așa, cu tot felul de probleme pe la comisii, care ar putea duce chiar la excludere, viitorul pare incert.Să sperăm totuși că vor reveni vremuri mai bune la Olimpia, iar 2018 ne va prinde tot în Liga 2. Academica: Ureche – Bag. Simion, Bg. Matei, Găină, Pulhac (cpt.), Balgiu, Bg. Barbu, Vl. Mihalcea, Gliga, St. Drăghici, Mih. IonRezerve: Niga – Calu, Groza, Mih. Şandru, Gal. Blejdea, Bg. IlieAntrenor: Erik LincarOlimpia: Şuta – Duruș, Szasz, Cr. Munteanu, L. Vincze- Cocian, Cubaş, Nemeş, Vas. Pop (cpt.)- Jurj, ChitaşRezerve: Kerezsi – P. Sabău, Chifor, Palenceac, M. Varga, Fl. Mureşan, D. VinczeAntrenor: Zoltan RitliArbitru: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea); Asistenţi: Marilena Cătălina Nan (Alexandria) şi Ramona Doriana Udrea (Târgu Jiu).
  Liga 2 / Etapa 21CS Mioveni – Dunărea Călăraşi 1-3CS Baloteşti – Sportul Snagov 1-0Academica Clinceni – Olimpia Satu Mare 4-1Metaloglobus Bucureşti – UTA Arad 0-0Dacia Unirea Brăila – Ştiinţa Miroslava 1-4ASA Târgu Mureş – Foresta Suceava 2-5Ripensia Timişoara – Luceafărul Oradea 4-4AFC Hermannstadt – CS Afumaţi 0-0FC Argeş – ASU Politehnica Timişoara 2-0Chindia Târgovişte – Pandurii Târgu Jiu 1-0  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img