More


  Victorie obligatorie!

  - Advertisement -

  Înfrângerea neașteptată de la Alba Iulia de sâmbătă a trimis din nou pe CSM Satu Mare pe poziția a 3-a a clasamentului Ligii Naționale de baschet feminin. Iar meciul de azi, de la ora 18, cu SCM Timișoara a devenit extrem de important în vederea menținerii în obiectiv a fetelor lui Marius Dobă.

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare nu au voie să mai facă pași greșiți pentru a termina sezonul regulat pe locul doi, ocupat acum de BC Alexandria. Partida nu se anunță a fi una ușoară dacă ținem cont că după plecarea în Coreea de Sud a lui Williams sătmărencele suferă sub coș și, în plus, nici sârboaica Kristina Baltic nu face parte din lot, fiind în așteptarea vizei. În tur CSM Satu Mare s-a impus la Timișoara și , teoretic fetele noastre pornesc favorite. Cu condiția să joace 40 de minute la capacitate maximă și nu doar 10 sau 20 de minute.Partida va fi arbitrată de Laszlo Bukuresti, Istvan Bertalan și Vlad Potra. Intrarea e liberă pentru spectatori. Următorul meci al CSM ului e programat la Sirius Târgu Mureș pe 6 ianuarie.Se mai joacă în etapa a 12-a: U Cluj Napoca- ICIM Arad, Sirius Târgu Mureș- CSU Alba Iulia și Olimpia Brașov-BC Alexandria.

  Clasament1.ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe 10/0 202.CSBT Alexandria 7/3 173.CS Municipal Satu Mare 7/3 174.CS Universitatea Alba Iulia 5/5 155.CS SCM Timisoara 4/6 146.CSTBv Olimpia Brasov 4/5 137.FCC ICIM CSB Arad 3/7 138.Universitatea Cluj-Napoca 3/7 139.UPM BC Sirius Tg Mures 1/8 1010.CS Phoenix Galati 0/0 0  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img