More


  11 copii pot rămâne în ger, sub cerul liber. Voi, sătmărenii, îi puteși ajuta

  =

  O familie cu 11 copii din Botiz, județul Satu Mare, are nevoie de ajutorul tuturor sătmărenilor cu inimă mare. Ei riscă să rămână, în miez de iarnă, sub cerul liber deoarece casa în care locuiesc se poate prăbuși în orice moment.

  Biserica Greco-Catolică ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din comuna Botiz, prin preotul paroh Nicolae Huzău, a lansat o campanie de ajutorare, la finalul căreia familia să beneficieze de o casă nouă și de condiții umane.
  Mesajul a fost prezentat și în mediul online, Biserica lansând un apel către toți sătmărenii binevoitori dispuși să pună umărul la realizarea unui proiect de suflet.

  ”Suntem pe proprietatea unei familii foarte bogate, în copii, dar foarte sărace în ce privește aspectul și partea materială. Vă chem să ne unim în acest proiect în care să facem ceva pentru acest copii. Intenția noastră este de a aduce un gram de lumină în viața acestor copii.

   

  Este foarte important să putem edifica o casă pentru această familie, pentru acești copii. Iar dacă la sfârșitul anului acești copii vor avea pentru prima dată curent în viața lor, televizor, pat pentru fiecare, tacâm și brad pentru prima dată în viața lor înseamnă că vom putea colinda aici, cu toții.

  Considerăm că merită să ajutăm acești copii, să fie mai educați, pentru că un om educat este un om câștigat, să aibă șansa de a trăi decent”, a afirmat preotul paroh Nicolae Huzău.

  Sătmărenii cu suflet mare îi pot ajuta pe cei 11 copii cu bani în contul

  IBAN RO98RZBR0000060019941635
  COD BIC RZBRROBU

  Dacă tu nu poți ajuta, distribuie! În acest caz, fiecare SHARE contează!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img