Cupa AJF 2018, un total succes! Câştigător: Victoria Carei!

Devine deja o tradiție la nivel de AJF Satu Mare ca la început de an echipele de juniori din județ să fie convocate la turneul de fotbal în sală.

Au fost 28 de echipe la start, formate din juniori născuți în 1999 și mai tineri, și patru zile cu meciuri atractive la sala LPS.

Victoria Carei a dovedit încă o dată că în zonă se muncește serios la nivel de copii și juniori. Iar echipa antrenată de Tabi Zsolt și Răzvan Nintaș  a cucerit trofeul pus la bătaie  de organizatori. Careienii s-au impus în marea finală, 3-1, în fața vecinilor de la Căpleni. Golurile  învingătorilor au fost marcate de Mark Hevele, Marc Varga şi Rareş Nylvan.

Pentru echipa din Căpleni a marcat Ionuţ Daniel.

Victoria: Daniel Preg – Veibel Sziard, Claudiu Mihale, Mark Hevele, Marc Varga, Rareş Nylvan, Edmond Boldizsar, Alex Hogayi. Antrenori Zsolt Tabi şi Răzvan Nintaş.

Căpleni: Patrik Baumgartner, Raymond Ritli, Christofer Fleisz, Ionuţ Daniel, Suller Raymond, Venczel Daniel,Vicsocsany Peter. Antrenor: Gabor Szilagyi.

Rezultate optimi de finală: Voinţa Doba – Recolta Dorolţ 2-0, Unirea Păuleşti – Vulturii Santău 3-1, Turul Micula – Viitorul Vetiş 1-0, AS Căpleni- Venus Dumbrava 5-0, Recolta Sanislău – Someşul Oar 3-0, AS Căpleni II – AS Livada 2-1, Frolich Foieni – Dari Lipău 1-0, Victoria Carei – Ciumeşti 7-1.Sferturi de finală: Păuleşti – Foieni 2-0, AS Căpleni I – AS Căpleni II 2-0, Victoria Carei – Voinţa Doba 7-0, Sanislău – Turul Micula 5-2.

Semifinale: Victoria Carei – Unirea Păuleşti 3-0, AS Căpleni – Recolta Sanislău 3-1.

Meci locurile 3-4: Unirea Păuleşti – Recolta Sanislău 2-1.

Echipele de pe podium au fost premiate de AJF Satu Mare cu cupe, medalii şi mingi din piele. Medaliile şi cupele au fost înmânate echipelor de ex-internaţionalul României, meșterul Iosif Vigu.

De altfel, Iosif Vigu a fost prezent non stop la sală și a monitorizat atent jucătorii echipelor participante. Iar concluzia e… ”fotbalul sătmărean dispune de talente ce trebuie doar atent urmărite și puse în valoare”.

Felicitări organizatorilor: Ştefan Szilagyi, Ionel Borz, Katona Arpad, Edomer Szilagyi (asistent medical), dar şi arbitrii Ciprian Rebegea, Elek Simon, Ştefan Bathori, Ema Pop, Patrik Bathori, Orhas Dan, Claudiu Matei, Daniel Bonţidean, Ovidiu Mazilu.Și nu în ultimul rând directorului LPS, Dorel Ziman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...