More


  Duel dificil cu arădencele!

  =

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au parte de un meci extrem de dificil sâmbătă seara la sala LPS. Trupa antrenată de Marius Dobă va întâlni pe FCC ICIM Arad de la ora 18. Iar arădencele sunt într-o creștere evidentă de formă și de rezultate mai ales după achiziționarea americancelor Cooker și Poole (ex- Târgoviște).

  Sătmărencele vin după victoria confortabilă de la Târgu Mureș, 89-77 în schimb ICIM a trecut runda trecută de SCM Timișoara, 93-90, după o evoluție entuziasmantă a fostei jucătoare de la CSM Satu Mare, Matea Tavic, 27 puncte marcate. CSM Satu Mare ocupă poziția a 2-a în clasament în vreme ce FCC ICIM Arad a urcat pe locul cinci și speră acum chiar la o intrare între primele patru la finalul sezonului.

  La CSM Satu Mare a revenit și Kristina Baltic iar lotul e acum complet. Se mai joacă în etapa a 14-a : U Cluj Napoca-BC T Alexandria, Olimpia Brașov- Sirius Târgu Mureș și Sepsi –CSU Alba Iulia. Partida va fi arbitrată de Andrada Csender, Istvan Bertalan și Alexandru Stamate. Comisar Doru Vinași.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img