More


  FOTO. Prima femeie premier din istoria României, în vizită la Satu Mare

  - Advertisement -

  Prima femeie premier din istoria României, europarlamentarul Viorica Dăncilă, a vizitat în urmă cu ceva timp județul Satu Mare, mai preciz Țara Oașului. Aceasta a fost întâmpinată de primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, actualul președinte al PSD Satu Mare.

  ”Mă bucur că o vom avea premier pe Viorica Dancilă, unul dintre cei mai activi europarlamentari și președinta Organizației de Femei a PSD. Prima femeie premier din istoria României!

  Viorica Dăncilă este un profesionist în politică, o persoană care știe ce înseamnă administrație de jos în sus. În plus, Viorica Dăncilă cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă românii și România, dar și problemele pe care le avem în Țara Oașului și în județul Satu Mare, lucruri pe care le-a demonstrat cu ocazia vizitelor pe care le-a făcut în orașul Negrești-Oaș și în zona noastră.

  Propunerea ei pentru funcția de premier îmi întărește credința că programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile va fi aplicat punct cu punct, în beneficiul românilor!

  Mult succes, Viorica Dancilă!”, a scris Aurelia Fedorca pe contul său de Facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img