More


  FOTO. Sală Polivalentă la Satu Mare? Soluție propusă de un consilier local

  =

  Odată cu aprobarea solicitării de transmitere a unor imobile în domeniul public al municipiului Satu Mare şi în administrarea Consiliului Local, în şedinţa din data de 25.01.2018, conducerea municipiului Satu Mare POATE şi AR TREBUI să facă demersuri pentru preluarea, prin Hotărâre de Guvern, a imobilelor, respectiv imobilului bază sportivă – Stadion Unio, în suprafaţă de 3,3 hectare, situat în municipiul Satu Mare , strada Zefirului F.N., aflat de mulţi ani în paragină, este de părere consilierul local PSD, Radu Roca.

  Acesta mai spune că, prin conlucrarea parlamentarilor sătmăreni, respectiv cu conducerea MAN, se poate promova o Hotărâre de Guvern şi pentru preluarea unei părţi din imobilul de la Ministerul Apărării Naţionale (imobil situat în vecinătatea Stadionului Unio) în domeniul public al municipiului Satu Mare care ar putea crea premiza pentru construirea unui Complex Sportiv care să cuprindă o Sală Polivalentă imperios necesară pentru pentru municipiul Satu Mare.

  Suprafaţa totală disponibilă ar permite construirea unui Complex Sportiv amenajat cu parcări, fapt ce ar schimba în frumos aspectul arhitectural şi înfăţişarea zonei din partea de sud a municipiului Satu Mare.

  ”Ce ziceţi dragi prieteni are nevoie Satu Mare de o SALĂ POLIVALENTĂ ? Dacă DA , acuma este momentul să acţionăm !!”, mai spune Radu Roca.   ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img