More


  FOTOGALERIE. Primăria are soluții pentru pietoni atât la Burdea, cât și la Crinul. Unul dintre ele are deja finanțare

  =

   

  În ultima perioadă în spațiuul public au apărut tot felul de soluții pentru pietoni în cazul intersecției de la Burdea, sau a celei de la Crinul, mai ales după ce city-managerul Masculic Csaba a declarat pentru GNV că la Burea, la fel ca și în cazul Crinul, va fi amenajat un sens giratoriu permanent.

  Un sătmărean a propus o soluție foarte frumoasă, un pasaj suprateran foarte frumos, preluat de la unul dintre orașele Chinei, însă de domeniul SF-ului.

  Consilierul local Radu Roca a propus un proiect asemănător cu unul asemănător văzut în orașul înfrățit cu Sătmarul, Rezsow, din Polonia.

  Surse din cadrul Primăriei Satu Mare au declarat pentru Gazeta de Nord Vest că soluția pe care au găsit-o polonezii în cazul orașului Rezsow va fi aplicată și la intersecția Crinul. În acest caz, Primăria Satu Mare a câștigat un proiect prin Programul Operațional Regional (POR) pentru realizarea unui pasaj suprateran suspendat circular pentru pietoni la Crinul. Au fost deja asigurate 3 milioane de euro pentru construirea acestui pasaj. De asemenea, Primăria a mai asigurat a alocat fondurile necesare pentru construirea acestui obiectiv.

  Un al doilea proiect asemănător a fost depus, tot pe POR, de Primăria Satu Mare în cazul Burdea. Și aici este prevăzut un pasaj suprateran circular suspendat pentru pietoni la Burdea. Acest proiect se află, deocamdată, pe listă în vederea aprobării.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img