More


  Început excelent de an pentru Beata Vaida și Adriana Matei

  - Advertisement -

  Anul 2018 a debutat  cu cea mai buna performanta a unei echipe romanesti la o competitie internațională  de volei de plaja. Accederea pe tabloul principal la un turneu mondial de 4 stele desfasurat sub egida FIVB.


  Stagiul desfasurat in Centrul de Pregatire de la Toulouse a inceput sa isi arate roadele, iar sătmărencele Vaida Beata și Adriana Matei, antrenate de Adrian Pricop au urcat pe locul 30 în clasamentul mondial.In cele doua tururi eliminatorii din calificari, fetele noastre au invins intai echipa scotiana Beattie/Coutts cu scorul de 2-0 (21-6; 21-11), pentru ca apoi sa treaca de Karagkouni/Spiliotopoulou cu 2-0 (21-14; 21-16). Apoi fetele noastre au cedat pe tabloul principal în fața Elveției și Canadei.

  ”E o performanță uriașă pentru noi că am intrat pe tabloul principal la un turneu de patru stele. Strângem puncte pentru ca la anul când încep efectiv calificările pentru olimpiada de la Tokyo să fim în cărți. Am văzut că suntem acum pe locul 30 în clasamentul mondial și pe 18 la națiuni. Cum la Jocurile Olimpice se califică 16 națiuni noi sperăm să fim printre ele… Ar fi o premieră pentru România” ne-a spus antrenorul Adrian Pricop.

  Chiar dacă fetele s-au transferat la finele anului trecut la CSM București, pe o ofertă financiară greu de refuzat, antrenorul Pricop spune că rămâne mereu recunoscător Sătmarului pentru tot ce a făcut pentru această echipă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img