More


  Ministrul Ioana Bran după depunerea jurământului: Îmi doresc să văd steagul României cât mai sus

  =

  Noul ministru al Turismului și Sportului, sătmăreanca Ioana Bran, a afirmat aseară, după depunerea jurământului, că pornește la drum cu trei mari obiective principale și că își dorește să vadă drapelul României cât mai sus.

  În cele ce urmează, prezentăm integral declarația sătmărencei Ioana Bran, minisrtrul Tineretului și Sportului.

  ”Depunerea jurământului în această (ieri – n.r.)seară a fost punctul culminant al învestirii noii echipe guvernamentale. Cred cu tărie că această echipă are capacitatea de a finaliza cu succes toate punctele din programul de guvernare, program cu care am câștigat încrederea concetățenilor noștri.

  Pornesc în acest mandat de ministru cu trei priorități principale:
  1. Susținerea mult mai eficientă a sportului de performanță
  2. Creionarea și implementarea unei strategii coerente în ceea ce privește sportul de masă
  3. Realizarea unor proiecte și activități care să aibă ca finalitate satisfacerea unor nevoi concrete ale tinerilor din România și care să le permită acestora să aibă o voce puternică și respectată în toate domeniile care îi privesc direct.

  Îmi doresc să văd steagul României cât mai sus, în cât mai multe competiții dar în același timp îmi doresc să văd cât mai mulți tineri redescoperind plăcerea de a practica unul sau mai multe sporturi la nivel de amatori.

  Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și vă promit că voi face tot ce îmi stă în putere să mă ridic la nivelul așteptărilor dumneavoastră.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img