O căzătură zdravănă și 13 ore în șa pentru Mani

Emanuel  Gyenes a urcat un loc în clasamentul general de la Dakar 2018. Pilotul de la Autonet Motorcycle Team a ajuns până pe locul 28, după ce a terminat etapa 5 de miercuri pe locul 38. Gyenes a avut cu 54min 16sec peste timpul învingătorului spaniol, Barreda Bort (3h 19min 42sec). Miercuri s-a mers pe traseul peruan San Juan de Marcona – Arequipa, iar din peste 800 kilometri, 264 i-a reprezentat proba specială. Mani recunoaste insa intr-o postare pe facebook ca nu a fost o zi prea buna pentru el. O zi in care a stat 13 ore in șa și în plus a mai avut parte și de o cazătură zdravănă. Emanuel  Gyenes a urcat un loc în clasamentul general de la Dakar 2018. Pilotul de la Autonet Motorcycle Team a ajuns până pe locul 28, după ce a terminat etapa 5 de miercuri pe locul 38. Gyenes a avut cu 54min 16sec peste timpul învingătorului spaniol, Barreda Bort (3h 19min 42sec). Miercuri s-a mers pe traseul peruan San Juan de Marcona – Arequipa, iar din peste 800 kilometri, 264 i-a reprezentat proba specială. Mani recunoaste insa intr-o postare pe facebook ca nu a fost o zi prea buna pentru el. O zi in care a stat 13 ore in șa și în plus a mai avut parte și de o cazătură zdravănă.

„N-am avut cea mai bună zi. Am avut o căzătură mai mare după care am pierdut mai mult timp până m-am ridicat, mi-am curăţat ochelarii. A început să se mişte şi roadbook-ul în faţă după care nu am mai avut un ritm bun. Am înregistrat un timp mai slab, dar mă bucur că am reuşit să ajung la finish. Am stat 13 ore pe motocicletă. Am luat startul dimineaţă la ora 5:30 şi am ajuns la 18:30. A fost o zi foarte lungă cu 800 de kilometri. Trebuia să fie 770 kilometri, dar am făcut 820 pentru că am făcut o ocolire pe drumul de legătură. Mai avem o zi după care ajungem la La Paz unde avem şi ziua de odihnă. Sper să ajungem cu bine acolo. Motocicleta este ok, băieţii au început să lucreze la ea şi pe mâine va fi făcută ca nouă”, a declarat Gyenes după etapa de miercuri.

Ieri s-a  ajuns  în Bolivia, de la Arequipa (Peru) până în La Paz. Se parcurg 758 kilometri, iar proba cronometrată va măsura 313 kilometri. După etapa 6 este programată ziua de odihnă, urmând ca etapa 7 să înceapă sâmbătă în Bolivia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...