Șofer sârb, încătușat de polițiștii sătmăreni. Avea alcoolemie și era recalcitrant

Un șofer sârb a fost încătușat aseară de polițiștii sătmăreni după ce acesta a fost prins băut la volan și după ce acesta a devenit recalcitrant.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, șoferul este de naționalitate sârbă, se afla la volanul unei autoutilitare, și a fost oprit de polițiști în localitatea Decebal.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta are o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur pe litru aer expirat, motiv pentru care a fost invitat să se deplaseze la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost momentul în care șoferul sârb a devenit reclacintrat. Motiv pentru care polițiștii sătmăreni l-au încătușat și au pornit cu el spre Spital.

Însă tot în acest moment (ora 18.30) s-a produs și accidentul de pe Podul decebal, astfel că echipajul de poliție care-l avea pe sârb încătușat în mașină a decis să se îndrepte spre locul accidentului.

Între timp, pe Podul Decebal a venit un alt echipaj de poliție care l-a preluat pe șoferul sârb și l-a transportat la spital.

De aici a apărut și confuzia cu privire la șoferul încătușat pe Podul Decebal.

Sursa foto: PresaSM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Afacerea Masca!

Nu degeaba se zice că pe vreme de război și pandemie se fac cele mai babane afaceri. Bine, nu le face omul de rând,...

Resetarea presei, extremă urgență

Din clipa în care încrederea publicului în presă intră în declin, nu mai există, practic, șansa unui guvern de a se sprijini pe un...

Dezvoltarea orașului Livada și bunăstarea locuitorilor, obiectivul principal al conducerii orașului

Primele luni ale lui 2020 găsește primăria din Livada cu o activitate prolifică pe mai multe paliere, investițiile fiind complexe și menite să dezvolte...

Adrian Ștef: ”Voi cere ca subprefecții ALDE să-și prezinte demisia!”

Invitat joi seara în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV, fostul președinte al Consiliului județean Satu Mare, Adrian Ștef a declarat...

Câinele Athos, spaima contrabandiștilor. O nouă captură

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, 1.000 pachete...