Șofer sârb, încătușat de polițiștii sătmăreni. Avea alcoolemie și era recalcitrantUn șofer sârb a fost încătușat aseară de polițiștii sătmăreni după ce acesta a fost prins băut la volan și după ce acesta a devenit recalcitrant.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, șoferul este de naționalitate sârbă, se afla la volanul unei autoutilitare, și a fost oprit de polițiști în localitatea Decebal.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta are o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur pe litru aer expirat, motiv pentru care a fost invitat să se deplaseze la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost momentul în care șoferul sârb a devenit reclacintrat. Motiv pentru care polițiștii sătmăreni l-au încătușat și au pornit cu el spre Spital.

Însă tot în acest moment (ora 18.30) s-a produs și accidentul de pe Podul decebal, astfel că echipajul de poliție care-l avea pe sârb încătușat în mașină a decis să se îndrepte spre locul accidentului.

Între timp, pe Podul Decebal a venit un alt echipaj de poliție care l-a preluat pe șoferul sârb și l-a transportat la spital.

De aici a apărut și confuzia cu privire la șoferul încătușat pe Podul Decebal.

Sursa foto: PresaSM

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts