More


  Al treilea Duster așteaptă să fie câștigat la Satu Mare Shopping Plaza. Tombola nr. 3

  - Advertisement -

  Cel de-al treilea Duster oferit clienților de Satu Mare Shopping Plaza își așteaptă câștigătorul.

  Astfel, Satu Mare Shopping Plaza îi așteaptă pe toți sătmărenii să participe pe data de 1 Martie la extragerea tombolei cu numărul 3 unde marele premiu este, așa după cum cumpărătorii fideli s-au obișnuit, o Dacia Duster.

  Chiar dacă nu vei fi norocosul câștigător al Daciei Duster, mai sunt și alte surprize. Vor fi acordate și 10 premii în valoare de 300 lei fiecare pentru a face cumpărături pentru cei dragi.

  Programul artistic va fi unul diversificat, pe placul tuturor. De la ora 18.00 vor evolua Passion Moms, Piticii Pasionați, Passion Kids, Passion 4 Salsa adulți, Zumba cu Brighi . De la ora 18.30, prichindeii vor putea cânta și dansa alături de Ella Bella.

  Extragerea va începe la ora 19.00 si va fi transmisă în direct.

  Se mai poate participa la tombolă până în 28 februarie, făcând cumpărături în valoare de minim 100 de lei și completând talonul care se află la parter, la info point, vizavi de Sensiblu!

  Așadar, sătmărenii sunt invitați să participe la acest eveniment. Prima condiție pentru a câștiga este…să participi. Dusterul vă așteaptă pe fiecare dintre voi.

  Sărbătorește venirea primăverii alături de Satu Mare Shopping Plaza!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img