More


  Ce părere aveți despre activitatea Primăriei în 2017? Chestionar de evaluare

  - Advertisement -

  În efortul de a îmbunătăţi constant relaţia cu cetățenii municipiului Satu Mare și a pentru o evaluare cât mai obiectivă a serviciilor publice, Primăria Municipiului Satu Mare lansează luni, 5 februarie, un chestionar de evaluare a activității instituției pe care cetățenii îl pot completa până luni, 12 februarie 2018.

  Întrebările din cadrul chestionarului vizează modul în care sunt evaluate proiectele municipalităţii, ce transformări doresc sătmărenii privind dezvoltarea orașului sau gradul de satisfacție privind evenimentele organizate.

  ”Acest chestionar cuprinde o serie de afirmaţii / întrebări referitoare la servicii publice, prin care vă invităm să ne transmiteţi opiniile dumneavoastră faţă de activitatea noastră zilnică şi propunerile de îmbunătăţire pe care le consideraţi relevante şi prioritare pentru anul în curs. Rezultatele acestui studiu vor fi utilizate pentru a creşte calitatea serviciilor oferite către locuitori şi, implicit, satisfacţia dumneavoastră faţă de aceste servicii. Opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, iar din acest motiv vă rugăm să ne oferiţi răspunsuri cât mai obiective”, se arată în introducerea chestionarului.

  Cetățenii au astfel prilejul de a-și exprima direct și totodată anonim opiniile faţă de diversele aspecte ale administrării municipiului Satu Mare.

  Vă invităm și pe dumneavostră să completați chestionarul la următorul link: tiny.cc/evaluare2017  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img