More


  FOTO. Accidente grave pe bandă rulantă la Satu Mare. Ziua de ieri s-a încheiat cu două accidente

  =


  Numărul accidentelor grave în județul Satu Mare este în continuă creștere în ciuda eforturilor făcute de polițiștii rutieri sătmăreni de a-i disciplina pe participanții la trafic. De exemplu, ziua de ieri s-a încheiat cu două accidente grave. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital.

  Primul accidents s-a produs în jurul orei 16.30 pe bulevardul Aurel Vlaicu din Satu Mare. Aflat la volanul unui autoturism de teren marca Opel înmatriculat în Ungaria, un bărbat, 60 de ani, cetățean maghiarnu a acordat prioritate unui șofer de 24 de ani, din Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism Audi, înmatriculat în Satu Mare, și care circula regulamentar.

  Între cele două mașini s-a produs un impact frontal după care una dintre mașini a fost proiectată într-un alt autoturism parcat pe marginea drumului. Din fericire, în urma impactului nimeni nu a fost rănit, însă pagubele sunt destul de însemnate.

  Șoferul vinovat, adică cetățeanul maghiar, va rămâne fără permis și va avea de suportat daunele produse în urma accidentului.

  La numai câteva ore, un alt accident, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, s-a produs în Botiz. Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost lovit în plin pe trecerea de pietoni de un microbuz de persoane la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 29 de ani.


  Impactul a fost foarte grav pentru pieton. Acesta a lovit cu capul parbrizul microbuzului după care s-a izbit de asfalt. În momentul în care victima a fost prelaută de echipajele de prim-ajutor, aceasta se afla în stare de inconștiență, astfel că a fost transportat la Spitalul Județean.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img