FOTO. Poziția LIDL față de scandalul sechestratei de la Satu Mare. Ne pare răuDupă apariția în mass-media locală și cea națională a cazului femeii sechestrate de către agenții de pază de la Lidl Satu Mare, prezentată de o sătmăreancă, Lildl România ia poziție și prin intermediul unui comunicat de presă își exprimă regretul față de situația creată și dă asigurări că că au fost luate toate măsurile pentru a fi soluționată această problemă.

“Regretăm situația creată, în care a fost implicat agentul de pază al magazinului nostru din Satu Mare, angajat al unei firme externe care asigură servicii de pază pentru magazinele noastre.

Lidl România este o companie care respectă toate drepturile fundamentale ale omului, un angajament ferm pe care îl luăm prin intermediul Codului nostru de Conduită.

Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a sprijini soluționarea acestei situații”.

Reamintim faptul că ieri, o sătmăreancă a remarcat faptul că angajații firmei de pază de la Lidl, de pe strada Rodnei din municipiul Satu Mare au închis o femeie într-o cușcă metalică.

Sătmăreanca a făcut câteva fotografii pe care le-a postat pe contul său de Facebook. Mesajul respectiv poate fi citit AICI.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts