More


  FOTOGALERIE. Razie la sânge în trafic. Permise suspendate, amenzi aplicate

  =

  Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au desfășurat, ieri, o acțiune pe raza municipiului Satu Mare, privind prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, acționând pe linia neacordării priorității de trecere pietonilor.

  Ca urmare a activităților efectuate de polițiști în cazul a 7 conducători auto cu vârste cuprinse între 41 și 80 de ani s-a dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile. În total, în cadrul acțiunii s-au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3 100 de lei.

  Și polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au acționat ieri, 6 februarie a.c., pe linia nerespectării regimului de viteză în localități și în afara acestora, aplicând în jur de 40 de sancțiuni contravenționale având o valoare de aproximativ 8 200 de lei.

  Ca măsura complementară au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 4 conducători auto care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar cu viteze cuprinse între 101 km/h și 149km/h.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img