More


  FOTOGALERIE. Sătmărean salvat de sub o locomotivă. Nu se știe cum a ajuns acolo

  - Advertisement -

  Un sătmărean a fost salvat, în ultimul moment, de sub o locomotivă, în Gara Ferestrău. Nu se știe cum a ajuns bărbatul acolo, însă în prezent se zbate între viață și moarte la spital.

  Salvatorii satmareni au fost solicitați să intervină, aseară, la un nou accident feroviar.

  Dispeceratul ISU Satu Mare a fost anunțat, la ora 19:29, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, despre un accident produs în Gara Satu Mare Sud, unde un bărbat a fost lovit de tren.

  La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o ambulanță SMURD TIM (terapie intensivă mobilă), o autospeciala de descarcerare grea și o ambulanță SMURD EPA (echipaj de prim ajutor).

  Forțele prezente la locul evenimentului, au extras victima (un bărbat în vârstă de 29 de ani) de sub locomotiva și după acordarea primelor îngrijiri medicale, au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

  Bărbatul prezenta semne vitale având însă, leziuni la nivelul capului si mai multe contuzii la nivelul membrelor.

  Nu se știe cu exactitate cum a ajuns bărbatul sub locomotivă, dar cazul a fost preluat de polițiști și procurori care au demarat cercetările. O primă pistă ar fi că ar fi vorba despre o tentativă de suicid.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img