More


  FOTOGALERIE. Sătmăreanul care a avut în mână viețile lui Pacquaio, Vialli, sau Craig. Cunoscut în Anglia

  =

  Un sătmărean din zona Tăşnad a decis să lase în urmă viaţa din România şi să îşi găsească norocul, ca mulţi alţii, în Vest, ajungând la Londra. Boxerul Manny Pacquaio, fostul internaţional italian Gianluca Vialli, fotbalistul Rio Ferdinard, cântăreţul Craig David sunt doar câteva personaje celebre care au urcat în maşina lui Cristi Irimuş. Dar până să ajungă acolo şi să deschidă portiera unor astfel de personalităţi, evoluţia lui Cristi în Anglia nu a fost, însă, uşoară.

  ”Am plecat pentru a căuta ceva ce îmi lipsea acasă, o libertate, o susţinere a mea ca individ, ca om care contribuie la dezvoltarea unei ţări. Am plecat în Anglia şi mi-am dus şi soţia cu mine. La început a fost destul de greu, dar ne-am adaptat. Eu am lucrat cea mai mare parte din timp, până anul trecut, ca şofer privat pentru vedete. Au trecut pe la mine prin maşină nume importante din industria muzicii, a fotbalului şi alte persoane publice”, povesteşte Cristi Irimuş pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

  Deşi acum un an şi jumătate îşi dorea să performeze în rândul şoferilor de vedete şi să intre în categoria celor de lux, planurile lui s-au schimbat complet când a simţit în rândul românilor un dor nebun de casă care nu era alinat în nici un fel.

  ”Am decis împreună cu soţia mea să deschidem un magazin alimentar cu produse aduse din România, astfel încât românii de aici să aibă pe masă exact ceea ce au şi în România”, povesteşte sătmăreanul Cristi Irimuș pentru CanCan.

  A deschis un magazin în Hull şi pentru început l-a umplut cu produse neperisabile, de la apă minerală la conserve şi pufuleţi. Una dintre realizările de care este cel mai mândru este faptul că, în vară, a reuşit să aducă în magazin, tot din România, legume şi fructe direct de la producători. Prima livrare, de aproximativ 200 de kilograme de legume româneşti s-a “evaporat” şi s-a văzut nevoit ca, în loc de un transport pe săptămână, să ajungă la două transporturi.

  Coadă s-a făcut în faţa magazinului său intitulat sugestiv “Tăşnădeanul” şi când a pus la vânzare mici.

  Din magazinul românesc din Hull nu lipseşte tricolorul, care este la loc de cinste şi pe care se semnează toţi românii care intră. Alături de el stă harta României, pe care fiecare român nou venit la magazin pune o pioneză în dreptul oraşului din care provine.

  Sursa: CANCAN.RO  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img