More


  Reacție fermă a lui Gabriel Leș la afirmațiile făcute de un consilier local UDMR. Să-și ceară scuze public!

  - Advertisement -

  Senatorul PSD de Satu Mare, fostul ministru al Apărării, Gabriel Leș, are o reacție fermă față de comentariul unui consilier local UDMR la o postare făcute de consilierul local PSD, Ciprian Crăciun.

  Acesta din urmă a postat astăzi, pe pagina sa de Facebook, un material despre Iuliu Maniu, cel care a luptat pentru drepturile românilor din Transilvania, unul dintre artizanii Marii Uniri, primul ministru de Război a României Mari, dar care a murit în închisorile comuniste.

  La acest material, consilierul local UDMR Bertici Ștefan a postat un comentariu cel puțin nepotrivit, ca să nu-i spunem șovin:

  ”Până la urmă oricum toată lumea primește cea ce merită”, a fost mesajul consilierul UDMR.

  Replica senatorului sătmărean PSD, Gabriel Leș nu a întîrziat să apară și a reacționat ferm la postarea făcută de consilierul UDMR sătmărean:

  ”Consider total deplasat comentariul consilierului municipal Bertici Ștefan la adresa marelui om de stat Iuliu Maniu. Acest gest denotă o lipsă totală de respect la adresa istoriei naționale a României și este cu atât mai condamnabil cu cât vine din partea unui reprezentant al unui partid politic și totodată a unui ales local. Ca român și senator în Parlamentul României mă simt profund jignit și aștept scuze publice”, a scris Gabriel Leș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img