More


  Kovacs îl va arbitra pe Balotelli

  - Advertisement -

  După ce a condus perfect duelul Iași -Botoșani de luni din Liga Națională, careianul Istvan Kovacs s-a ales cu o primă delegare internațională în 2018.

  Kovacs Istvan va conduce la centru meciul OGC Nice – Lokomotiv Moscova, din 16-imile Europa League. Acesta îi va avea ca asistenţi pe Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în vreme ce cel de-al patrulea oficial va fi Alexandru Cerei. Asistenţi adiţionali vor fi Marius Avram şi Horaţiu Sfeşnic.  Meciul se va disputa joi, 15 februarie, începând cu ora locală 19:00, pe Allianz Riviera din Nice. Nice, echipă la care evoluează și atacantul italian Mario Balotelli nu trece printr-o perioadă prea bună. E doar pe nouă în Ligue 1. În schimb, Lokomotiv Moscova e prima în Rusia și va juca practic la Nice primul meci oficial din 2018, campionatul urmând să se reia pe 4 martie.

  Tot în această săptămână, Alexandru Deaconu, vicepreşedintele CCA, a fost delegat observator la partida Spartak Moscova – Athletic Club, din şaisprezecimile Europa League. Meciul se va disputa pe 15 februarie, începând cu ora locală 21:00, pe Otkrîtie Arena din Moscova. Altfel, forma bună pe care o traversează Kovacs îl face pe careian principal favorit să arbitreze la sfârșitul săptămânii derby-ul Dinamo-FCSB. Conform unor surse din CCA, între Kovacs și Hațegan se va alege centralul de pe Arena Națională de la Dinamo-FCSB.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img