More


  PERICOL. Tot mai mulți șoferi cu permise false pun în pericol viața celorlalți participanți la trafic

  - Advertisement -

  Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei au oprit la data de 5 februarie a.c., în jurul orei 12.30, în municipiul Carei un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, din comuna Tiream.

  La solicitarea polițiștilor de a prezenta permisul de conducere persoana aflată la volan a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile spaniole care însă nu prezenta elementele de siguranță specifice și efectuând verificări, polițiști au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și uz de fals.

  În 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au identificat în trafic, la volanul unui autoturism, un bărbat, de 31 de ani, din Carei. În urma verificărilor efectuate de către polițiști aceștia au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie, acesta prezentând un permis de conducere fals, eliberat de autoritățile italiene.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img