More


  Pompierul-erou Olimpiu Moș, declarat ”Salvatorul de onoare al județului Satu Mare”. Ce spun colegii despre el

  - Advertisement -

  Declarat “Salvator de onoare al județului Satu Mare” și premiat cu ocazia Zilei Pompierilor din România, plt. maj. Moș Olimpiu a demonstrat că merită din plin această titulatură.

  În data de 31.01 a.c., deși aflat în timpul său liber, fără să stea nici o clipă pe gânduri, a intervenit pentru salvarea vieții unei femei, a cărei locuință a fost cuprinsă de flăcări.

  ”În ciuda faptului ca nu avea echipament specific, colegul nostru a dat dovadă de un curaj deosebit și a pătruns în apartamentul incendiat. Până la sosirea forțelor profesioniste, Olimpiu a reușit să scoată victima din flăcări și a coborât-o pe braţe la parterul blocului, unde şi-a așteptat colegii.

  Intervenţia sa promptă a făcut posibilă salvarea de la moarte a femeii de 65 de ani. Îl felicităm și pe această cale și ne mandrim ca avem un astfel de coleg!”, spun colegii săi, pompieri, eroi și ei, la rândul lor.

  Toți sătmărenii apreciază activitatea bravului pompier și îi transmit toate gândurile lor bune împreună cu un simplu ”Mulțumesc”.

  Pe de altă parte, un LIKE și un SHARE la această știre este mult prea puțin pentru ceea ce merită acest brav sătmărean. Dar măcar atâta putem face și noi pentru el.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img