More


  S-a terminat! Olimpia exclusă din toate competițiile organizate de FRF

  =

  Calvarul FC Olimpia 2010 a luat sfârșit. Rămas  fără bani și cu datorii de aproximativ 500000 euro clubul a fost exclus ieri oficial din toate competițiile organizate de Federația Română de Fotbal. Decizia a fost anunțată în cadrul ședinței Comisiei de disciplină a FRF în urma memoriului depus de fostul jucător, Ionuț Voicu.

  Voicu, la fel ca și alți foști jucători de la Olimpia au încercat, fără succes, să-și recupereze restanțele financiare prin intermediul comisiilor de la FRF.

  Doar că în loc de bani Voicu s-a ales cu această decizie…

  ”Comisia a hotărât excluderea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligațiilor financiareîn termenul regulamentar față de creditorul Voicu Ionuț Adrian”.

  Iar pe rolul celor de la comisie s-au aflat și alți foști olimpiști. Ciul, Heil sau Krausz vor rămâne și ei doar cu dreptatea în mână dar nu vor mai apuca să-și recupereze banii de la Olimpia din moment ce clubul a fost exclus din toate competițiile FRF.

  Și la Comisia de soluționare a litigiilor ce a avut ședință pe 30 ianuarie. Olimpia a fost citată…Fostul căpitan  Cosmin Iuhas a încercat să-și recupereze banii , cam 30000 lei net, sumă ce reprezintă   salarii pentru aprilie 2016, iunie – iulie 2016, august – decembrie 2017. Din păcate, căpitanul Iuhas care s-a și accidentat pentru culorile galben albastre va rămâne și el și cu suferința și fără banii munciți.

  De menționat că la începutul săptămânii conducerea Olimpiei anunțase oficial FRF-ul că retrage echipa din campionat, anticipând oarecum excluderea de miercuri! Trist final pentru gruparea fanion a județului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img