More


  Sătmăreanul Iosif Szepessy, vicepreședinte la ”German Business Club”

  - Advertisement -

   Sătmăreanul Iosif Szepessy  a fost ales în funcția de vicepreședinte al Asociației Germane de Industrie ”German Business Club” în urma alegerilor care au avut loc la Budapesta. A fost ales cu o majoritate covârșitoare de voturi  în această funcție.

  Aproape 100% din voturi Prezent la Satu Mare, Iosif Szepessy  a declarat pentru Gazeta de Nord Vest, că acest organism coordonează investiţiile firmelor germane în Europa.  ”Acum două săptămâni au fost alegeri generale la Asociația Germană de Industrie ”German Bussines Club”, care este a doua instituție de acest fel după mărime din Europa. Coordonăm firmele mari care investec și în Ungaria, și în România, dar și în Austria. Din acest organism fac parte 250 de firme din Germania, dar și foarte multe firme din Austria și Elveția.  Am fost ales cu 99,9% din voturi vicepreședinte împreună cu colegul meu, șeful de la firma AUDI Marco Reich”, a spus Iosif Szepessy. Ține legătura cu guvernele din România, Ungaria și Germania  Sătmăreanul a mai declarat că rolul său în cadrul German Bussines Club este să țină legătura cu guvernele din România, Ungaria și Germania dar și cu investitorii din aceste țări.

  ”Noi în fiecare lună organizăm simpozioane de anvergură, aducem profesori din America, dar şi din România, și ținem tot timpul legătura cu guvernele în care acționăm. Eu sunt pentru marketing internațional și țin legătura cu guvernele din România, Ungaria și Germania. Coordonăm și ajutăm în vederea dezvoltării relațiilor economice”,   a mai spus sătmăreanul. Iosif Szepessy este un fost scrimer german de origine română specializat pe spadă, laureat cu aur pe echipe la Campionatul Mondial de Scrimă din 1973 de la Göteborg. În 2014 a fost nominalizat la Gala laureaţilor sătmăreni şi a fost premiat de Consiliul Judeţean Satu Mare pentru performanţele sportive obţinute de-a lungul carierei sale, respectiv pentru faptul că şi în prezent este un adevărat ambasador al judeţului nostru în Germania.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img