Un fost actor al Teatrului de Nord a părăsit definitiv scena vieții. Rămas bun Kicsi Cristi

Un fost actor al Teatrului de Nord Satu Mare a decedat. Este vorba despre actorul și muzician Cristian Dan, cunoscut de sătmăreni ca și Kicsi Cristi, datorită staturii sale scunde.

”Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, actorul CRISTIAN DAN, membru fondator al Secției Române. Un gând de alinare și sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, este anunțul publicat de Teatrul de Nord Satu Mare.

Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de actrița Carmen Frățilă, Cristian Dan a decedat noaptea trecută la Spitalul de Pneumofiziologie Satu Mare unde a fost internat cu o pneumonie foarte puternică. Din păcate, Cristian Dan nu a mai avut putere să lupte cu boala și a părăsit definitiv scena vieții.

Actorul și muzicianul Cristian Dan era în vârstă de 63 de ani și acum era pensionar. Însă el a lucrat foarte mulți ani ca actor la Teatrul de Nord.

”În urmă cu 33 de ani, când am venit eu la Satu Mare, Cristian Dan era angajat al Teatrului de Nord”, a mai declarat actrița Carmen Frățilă pentru Gazeta de Nord Vest.

Data și locul priveghiului și al înmormântării lui Cristian Danvor fi anunțate după ce familia îndoliată va hotărâ acest lucru.

Până atunci, însă, colectivul GNV și NVTV transmite, în numele tuturor sătmărenilor, sincere condoleanțe familiei îndoliate și-l roagă pe Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Adio, Kicsi Cristi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ORDONANȚA MILITARĂ 4. Ce MĂSURI DURE au fost luate

Autoritățile instituie izolare la locul de muncă pentru personalul esențial din sistemul energetic și vor pune la dispoziție spații de cazare pentru personalul medical,...

RESPECT. UNICARM și Vasile Lucuț, o nouă DONAȚIE FABULOASĂ. 20.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

Compania Unicarm din Satu Mare, în frunte cu patronul Vasile Lucuț, a făcut astăzi o nouă donație fabuloasă. În teledonul organizat astăzi de trustul...

DECESE. Autoritățile mai anunță DOI MORȚI infestați cu coronavirus. S-a ajuns la 42 de cazuri

Autoritățile au anunțat în această seară alte două decese la persoane infectate cu Coronavirus. Numărul decedaților bolnavi de COVID-19 a ajuns la 42 în...

DECIZIE. Toți ANGAJAȚII unui SPITAL din județ, TESTAȚI. Un pacient, declarat POZITIV COVID-19

Toți angajații Spitalului Municipal din Carei vor fi testați după ce un pacient internat aici a fost declarat pozitiv Covid-19. Primarul municipiului Carei le...

CFR introduce suplimentar 11 trenuri, dar SUSPENDĂ alte 100! Care este apelul companiei feroviere pe timp de CORONAVIRUS!

  Un număr de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulaţie zilnică, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program...