More


  Un fost actor al Teatrului de Nord a părăsit definitiv scena vieții. Rămas bun Kicsi Cristi

  =

  Un fost actor al Teatrului de Nord Satu Mare a decedat. Este vorba despre actorul și muzician Cristian Dan, cunoscut de sătmăreni ca și Kicsi Cristi, datorită staturii sale scunde.

  ”Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, actorul CRISTIAN DAN, membru fondator al Secției Române. Un gând de alinare și sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, este anunțul publicat de Teatrul de Nord Satu Mare.

  Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de actrița Carmen Frățilă, Cristian Dan a decedat noaptea trecută la Spitalul de Pneumofiziologie Satu Mare unde a fost internat cu o pneumonie foarte puternică. Din păcate, Cristian Dan nu a mai avut putere să lupte cu boala și a părăsit definitiv scena vieții.

  Actorul și muzicianul Cristian Dan era în vârstă de 63 de ani și acum era pensionar. Însă el a lucrat foarte mulți ani ca actor la Teatrul de Nord.

  ”În urmă cu 33 de ani, când am venit eu la Satu Mare, Cristian Dan era angajat al Teatrului de Nord”, a mai declarat actrița Carmen Frățilă pentru Gazeta de Nord Vest.

  Data și locul priveghiului și al înmormântării lui Cristian Danvor fi anunțate după ce familia îndoliată va hotărâ acest lucru.

  Până atunci, însă, colectivul GNV și NVTV transmite, în numele tuturor sătmărenilor, sincere condoleanțe familiei îndoliate și-l roagă pe Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace.

  Adio, Kicsi Cristi!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img