VIDEO. Tragedia care a cutremurat întreaga comunitate. Fetiță lovită mortal la Medieșu AuritTragedia din localitatea Medieşu Aurit, a cutremurat întreaga comunitate. O fetiţă de doi ani şi cinci luni a murit în curtea casei după ce unchiul ei, întors de la muncile câmpului, nu a observat-o şi a lovit-o mortal cu tractorul. În zadar părinţii au urcat-o în maşină şi au gonit în întâmpinarea medicilor. Salvatorii nu au mai putut să facă nimic pentru sărmana fetiţă.

Fetiţa se juca la subsolul casei iar mama ei a intrat o clipă într-o magazie ca să aducă o roabă. Preţ de câtva secunde a scăpat-o din ochi pe copilă care s-a apropiat de tractorul aflat în mers. Unchiul ei nu a văzut-o şi când a făcut o manevră în curte, cu spatele, a lovit-o mortal.

Îngroziţi oamenii au sunat la 112 însă au decis să o ducă repede cu maşina la spital. Pe drum o ambulanţă i-a întâmpinat iar medicii au început imediat manevrele de resurscitate. Din păcate însă, fetiţa s-a prăpădit.

Vecină: “Mă cutremur. Ce jale mare pentru toţi, asta nu se poate şterge. Fetiţa se juca afară, a ieşit de la subsol şi fugea când tractorul a prins-o.”

Vecină: “Ferescă Dumnezeu! Să nu se întâmple la nimeni, e dureros. Acum e un îngeraş. Poate omul şi-ar da toată averea sa o vadă înapoi.”

Tragedia a cutremurat întrega localitate iar oamenii se pregătesc acum de înmormântare. Unchiul fetiţei, un bărbat de 41 de ani este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Sursa: http://stirileprotv.ro/

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts