More


  Colegiul Național Dragoș Vodă s-a impus în zona de la Satu Mare

  - Advertisement -

  Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a organizat, conform calendarului competițiilor sportive școlare ce se desfășoară sub egida Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar în perioada 19 – 21 aprilie, etapa de zonă la baschet băieți liceu. Au participat următoarele echipe câștigătoare de județ: Colegiul Național Dragoș Vodă Sighetu Marmației (MM), LPS Bihor (BH), Colegiul Național Silvania Zalău (SJ) și Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare (SM). Jocurile s-au desfășurat în sala ” Ecaterina Both” după sistemul fiecare cu fiecare.

  Cu jucatori ce evolueaza la echipa locala din Liga 1 de baschet masculin, Colegiul National Dragoș Vodă din Sighet s-a impus clar in toate partidele jucate la Satu Mare. De remarcat ca din echipa castigatoare fac parte si satmarenii Rareș Ardelean și Raul Mureșan. Ambii evoluează în echipa de liga secundă de seniori din Sighet.

  Clasamentul final:
  Locul I – Colegiul National Dragoș Vodă (Maramures) prof.Fangli Anton
  Locul II – LPS Bihor (BH) prof.Scheiner Valeria
  Locul III – Colegiul Național Silvania(SJ) prof.Tarr Adorian
  Locul IV – Colegiul Național Mihai Eminescu (SM) prof.dr.Popdan Gheorghe
  Pentru excelenta organizare și desfășurare a competiției Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare aduce mulțumiri: directorului LPS Dorel Ziman pentru sala de jocuri oferită, conducerii Serviciului Public de Asistență Socială pentru asistența medicală asigurată, profesorilor din comisia de organizare, comisiei de arbitri, conducerii Liceului Tehnologic C-tin Brâncuși și Hotel Aurora pentru serviciile de cazare și masă oferite și conducerii Direcției Județene de Sport și Tineret a județului.
  În continuare, Inspectoratul Școlar Județean organizează etapa regională la fotbal băieți gimnaziu (26 -28.04.2018) și etapa de zonă la fotbal băieți primar (04 – 06.05.2018).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img