More


  Cosmin Iuhas nu mai e antrenor la Știința Beltiug

  - Advertisement -

  Liga a 4-a elite pare a fi campionatul în care în această primăvară se joacă doar două meciuri pe etape…Din diverse motive mai multe meciuri au fost amânate la începutul returului, iar Dari Lipău s-a retras, așa că puține au fost jocurile programate… Așa s-a întâmplat și în etapa din week-end, a 13-a.

  Crasna Moftin a rămas în fotoliul de lider chiar dacă are acum două meciuri mai puțin jucate față de principala urmăritoare, Știința Beltiug.

  În plus, Crasna a devenit clar principala favorită la titlu după pasul greșit făcut de Știința. Trupa din Beltiug a condus până în minutul 83 cu 2-0 în meciul cu Recolta Dorolț dar s-a văzut egalată în prelungiri…Nervii au cedat în tabăra gazdelor și au apărut reproșurile la adresa antrenorului Cosmin Iuhas. Iar după meci Iuhas a decis că e mai bine să se despartă de cei de la Beltiug. ” E mai bine să plec acum. Nu puteam lucra în atmosfera asta” a spus Iuhas care vă reamintim în vară înaintea primei etape a campionatului a dus cu el o mare parte dintre jucători, de la Decebal la Beltiug și pare a fi artizanul proiectului Știința.

  O altă surpriză s-a produs la Babța unde Voința a învins acasă cu 1-0 pe Talna Orașu Nou.
  Etapa următoare e programat un duel interesant între Energia Negrești și Victoria CSM Carei.

  Rezultate
  Dari Lipău – CSM Victoria Carei 0-3
  Voinţa Babţa – Talna Oraşu Nou 1-0
  Ştiinţa Beltiug – Recolta Dorolţ 2-2  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img