Cosmin Iuhas nu mai e antrenor la Știința BeltiugLiga a 4-a elite pare a fi campionatul în care în această primăvară se joacă doar două meciuri pe etape…Din diverse motive mai multe meciuri au fost amânate la începutul returului, iar Dari Lipău s-a retras, așa că puține au fost jocurile programate… Așa s-a întâmplat și în etapa din week-end, a 13-a.

Crasna Moftin a rămas în fotoliul de lider chiar dacă are acum două meciuri mai puțin jucate față de principala urmăritoare, Știința Beltiug.

În plus, Crasna a devenit clar principala favorită la titlu după pasul greșit făcut de Știința. Trupa din Beltiug a condus până în minutul 83 cu 2-0 în meciul cu Recolta Dorolț dar s-a văzut egalată în prelungiri…Nervii au cedat în tabăra gazdelor și au apărut reproșurile la adresa antrenorului Cosmin Iuhas. Iar după meci Iuhas a decis că e mai bine să se despartă de cei de la Beltiug. ” E mai bine să plec acum. Nu puteam lucra în atmosfera asta” a spus Iuhas care vă reamintim în vară înaintea primei etape a campionatului a dus cu el o mare parte dintre jucători, de la Decebal la Beltiug și pare a fi artizanul proiectului Știința.

O altă surpriză s-a produs la Babța unde Voința a învins acasă cu 1-0 pe Talna Orașu Nou.
Etapa următoare e programat un duel interesant între Energia Negrești și Victoria CSM Carei.

Rezultate
Dari Lipău – CSM Victoria Carei 0-3
Voinţa Babţa – Talna Oraşu Nou 1-0
Ştiinţa Beltiug – Recolta Dorolţ 2-2

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts