More


  Debut cu stângul pentru Bolba, la Dej

  - Advertisement -

  Sătmăreanul Mircea Bolba a fost numit săptămâna trecută în funcția de antrenor principal la Unirea Dej. Practic, Bolba revine la Dej , acolo unde a mai activat ca antrenor de-a lungul carierei, numai că acum situația clubului nu pare a fi una prea bună.Sătmăreanul Mircea Bolba a fost numit săptămâna trecută în funcția de antrenor principal la Unirea Dej.

  Practic, Bolba revine la Dej , acolo unde a mai activat ca antrenor de-a lungul carierei, numai că acum situația clubului nu pare a fi una prea bună.

  Aflată la retrogradare, Unirea Dej avea nevoie ca de aer de puncte în meciul de sâmbătă împotriva celor de la Avrig. Venit cu  două zile înaintea meciului la echipă, Mircea Bolba n-a putut face minuni iar Unirea a cedat cu 2-0 acasă în fața echipei din Sibiu. Iar salvarea de la retrogradare, pe teren, pare din ce în ce mai greu de realizat. Asta în condițiile unui lot subțire valoric și a unui program nu tocmai prietenos.Unirea lui Bolba a mai pierdut tot cu 2-0 în retur la U Cluj Napoca și apoi acasă cu Unirea Tășnad.În etapa a 20-a, Unirea Tășnad a câștigat la masa verde , 3-0, partida cu retrasa Ghimbav și a urcat pe nouă în C5. Tășnădenii vor juca marți de la ora 19, în direct la LOOK TV, pe Cluj Arena, cu li- derul U. Studenții pare-se că au rezolvat problema promovării după succesul de vineri , 2-0, pe terenul celor de la Performanța Ighiu ( loc 2).

  SERIA 5, etapa 20

  Performanţa Ighiu – Universitatea Cluj   0-2Iuliu Haţiegan (31, 71)CFR Cluj 2 – CS Iernut   3-0Marius Coman (3, 84), Adrian Ster (80)Metalurgistul Cugir – ACS Fotbal Comuna Recea   1-0Marian Codrea (4)Unirea Tăşnad – Viitorul Ghimbav    3-0Viitorul s-a retras în pauza de iarnă şi va pierde toate meciurile returului la “masa verde”.Sănătatea Cluj a statUnirea Dej – FC Avrig   0-2Florin Stelea (35), Mircea Risti (90+2)Industria Galda – Unirea Alba Iulia   0-3Ciprian Selagea (22, 66), Captiu (60)Avântul Reghin – Gaz Metan Mediaş 2    1-1Andrei Moldovan (88) / Sebastian Iorga (90+2)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img