More


  DJST Satu Mare / Simona Pop atrage copiii ca un magnet

  - Advertisement -

  Simona Pop pare a fi cea mai activă sportivă din cadrul proiectului “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”. Iar prezenta ei la aceasta actiune putem spune ca îi atrage pe copii, care vin cu bucurie si cu curiozitatea data de varsta sa vada cum arata un campion olimpic. Si o medalie de aur de la RIO.
  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare anunţă că miercuri, la Şcoala Gimnazială “Constantin Brâncoveanu”, a avut loc un nou eveniment din proiectul . “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”.
  Campioana olimpică cu echipa de spadă, la Jocurile Olimpice de la Rio, Simona Pop, a avut o întâlnire interactivă cu cei peste 100 de elevi. Campioana noastră a răspuns cu plăcere întrebărilor puse de elevi. Totodată, prin cele spuse a susţinut promovarea sportului ca metodă de îmbunătăţire a sănătăţii, le-a spus elevilor că sportul dezvoltă spiritul de echipă şi nu numai. Alături de Simona Pop s-a aflat şi Adrian Ardelean, directorul DJST Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img