Juniorul pe patru la un turneu în AustriaFotbal copii

Juniorul 2007 Satu Mare a participat la un puternic turneu de fotbal pentru copii in Austria.La acest turneu au participat un numar de 24 de echipe din sase tari -AUSTRIA,UNGARIA,GERMANIA,SLOVENIA,CROATIA SI SLOVACIA.

Juniorul Satu Mare, echipa antrenata de NELU DONCA a reusit dupa un turneu foarte bun sa obtina locul patru  satmarenii fiind declarati ~ surpriza placuta a turneului~.

Rezultate Juniorul -JUNIORUL-RZ PELETSC WAC 2-2,JUNIORUL-RED STAR PENZING 5-1,JUNIORUL -FSR 3-0,JUNIORUL – MTK BUDAPESTA 0-2,JUNIORUL -AJKA 3-2.In urma rezultatelor Juniorul a ocupat locul 3 in grupa.

In saisprezecimi Juniorul a invins cu 1-0 Academia de fotbal SV KAPFTENBERG .In optimi Juniorul a trecut cu 1-0 de Academia de fotbal STURM GRAZ.In semifinala Juniorul -MTK BUDAPESTA 0-2,iar pentru locul 3-4 Juniorul a pierdut cu 3-1 cu echipa din CROATIA NK SESVETE.

Echipa a fost cazata in frumoasa localitate Austriaca MODRIACH la PENSIUNEA NEGREAN unde copii au beneficiat de bune conditii de masa si cazare.Lotul de jucatorii -MIKE MARTIN,TOMOIAGA ANTONIO,TOTH ADRIAN,CIORCAS DANUT,CIORCAS CODRUT,SZILAGY PATRIK,GABRIEL BENJAMIN,TAKACS KEVIN,DOD TUDOR,CADAR RAUL,CIUPAC FILIP,BUT ANDREI,MOLNAR VALENTIN SI BOTIS ADRIAN.HAI JUNIORUL.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts