Optimism în tabăra CSM-ului înaintea finaleiCSM Satu Mare se pregătește pentru cel mai important examen al sezonului. A treia finală din acest an, cea a campionatului, e și cea mai dificilă iar baschetbalistele pregătite de Marius Dobă și Octavian Boian sunt conștiente că le așteaptă o bătălie pe cinste cu campioana en titre, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Aseara, fetele noastre au efectuat ultimul antrenament la Satu Mare, iar în această dimineață au pornit spre Sfântu Gheorghe. Cu gândul clar de a reuși să joace un baschet de calitate în primele două meciuri ale finalei, și, de ce nu, să reușească o surpriză în Secuime.

Reporterii sportivi ai televiziunilor locale le-au făcut o vizită la antrenamentul de ieri fetelor iar declarațiile antrenorului Marius Dobă și a căpitanului Andra Mandache au lăsat să se înțeleagă că deși Sepsi e favorită, CSM pornește cu șansa ei de a cuceri primul titlu din istorie.

“Fetele au răspuns foarte pozitiv, sunt pregătite şi foarte montate. Sunt conştiente că este cea mai importantă finală din cele trei, mergem cu şansele noastre. Atmosfera este mai bună ca oricând, spun că vom reuşi să facem şi o surpriză. Avem planurile noastre pe care nu vi le pot spune. Sperăm să ne iasă. Nu doar pentru mine ci pentru toată lumea înseamnă foarte mult această finală. Până în momentul de faţă cu toţii ne-am făcut treaba, am făcut o imagine bună clubului, oraşului. Am apreciat şi apreciez că toată lumea a fost alături de noi, ne-a ajutat, a avut încredere în noi. Dacă rămân la CSM şi în sezonul viitor? Deocamdată mă gândesc doar la finală, iar la sfârşit vom vedea cât o să fim de fericiţi. Avem o vară la mijloc”-Marius Dobă, antrenor CSM Satu Mare.

“Ne-am pregătit puţin mai intens decât pentru orice alt meci. Sperăm să ne întoarcem cu cel puţin un meci câştigat de la Sfântu Gheorghe. Ne-am pregătit, putem să le surprindem, avem şanse. Este o tensiune plăcută la echipă. Între noi ne simţim bine, dar în acelaşi timp suntem conştiente de tensiunea şi presiunea finalei. Va fi o finală mult mai simţită ca celelalte. Se ştie cum a decurs sezonul pentru noi. Acesta a fost obiectivul nostru şi l-am îndeplinit. Acum vrem să-l ducem la bun final. De când m-am întors în România am mai jucat o finală pe care am pierdut-o (n.r. în sezonul trecut, alături de “U” Cluj-Napoca). Sper ca aceasta să decurgă altfel. Faţă de Universitatea din finala sezonului trecut suntem o echipă mai bună, mai lungă ca şi bancă, cu fete mai experimentate. Avem câteva atuuri în faţa lor, plus că echipa de la Sfântu Gheorghe s-a schimbat. Şansele sunt egale” – Andra Mandache, căpitanul echipei CSM Satu Mare.

Programul finalei:
• Sepsi – CSM Satu Mare (20 aprilie, ora 19:00, FRB TV)
• Sepsi – CSM Satu Mare (21 aprilie, ora 19:00, FRB TV)
• CSM Satu Mare – Sepsi (26 aprilie, ora 18:15, Digi Sport)
• CSM – Sepsi (dacă e cazul, 27 aprilie)
• Sepsi – CSM (dacă e cazul, 30 aprilie)

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts