More


  Perechea Oana Bumba – Ciprian Marița, pe doi la Open-ul Ciprului

  =

  Considerată a fi una dintre cele mai bune perechi de standard din țară, Oana Bumba-Ciprian Marița de la Royal Dance Club Satu Mare a participat în perioada 14-15 aprilie la Paphos, în Cipru la un concurs international de dans sportiv: WDSF CYPRUS OPEN 2018.

  La competiția din Isula Afroditei au participat peste 400 de perechi din Europa.

  Clubul de dans sportiv Royal Dance Club a fost reprezentat la aceasta competitie de perechea finalista a Romaniei Marita Ciprian – Bumba Oana care a avut o evolutie remarcabila terminand concursul pe locul doi din 19 perechi inscrise la sectiunea standard, categoria de varsta 16-18 ani.

  ” Oana și Ciprian confirmă iată și pe plan internațional valoarea pe care o au. Au ajuns la un nivel ridicat și cu siguranță că vor urma alte performanțe pentru ei”, spune antrenorul Ovidiu Ignat de la Royal Dance Club.

  Altfel, Royal Dance Club se pregătește să organizeze ediția 2018 a Cupei Sătmarului la dans sportiv. Sunt așteptate și în acest an peste 200 de perechi din țară, concursul fiind unul de ranking și foarte apreciat ca organizare la nivel de Federație.

  Concursul va avea loc în perioada 11-12 mai, în sala LPS Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img