More


  Să înceapă bătălia pentru TITLU!

  =

  Considerate a fi cele mai bune două echipe din Liga Națională, Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare se întâlnesc în finala campionatului de baschet feminin.

  Finala care se desfășoara după sistemul cel mai bun din cinci meciuri începe în această seară în SEPSI Arena de la ora 19.

  Partida va putea fi urmărită de iubitorii baschetului sătmărean pe canalul FRBTV de pe youtube.

  Și meciul doi, de sâmbătă, începe la ora 19 și va fi transmis tot pe canalul TV al Federației Române de Baschet.

  Este pentru prima dată când cele două echipe se întâlnesc în finala campionatului. Sepsi e campioana en titre în vreme ce CSM Satu Mare revine într-o finală după o pauză de șase ani.

  CSM Satu Mare a jucat două finale de campionat, în 2011 și 2012, ambele pierdute, din păcate.

  CSM Satu Mare a câștigat anul acesta Liga Europei Centrale și a jucat finala Cupei României, pierdută la Sfântu Gheorghe în fața celor de la Sepsi.

  Nu sunt probleme de lot la CSM Satu Mare, antrenorii Marius Dobă și Octavian Boian se bazează pe Andra Mandache, Andrea Olah, Andreea Lazăr, Alexandra Uiuiu, Anamaria Kadar, Renata Szmutku, Marina Sfîrlea, Porchia Green, Taneisha Harrison, Kristina Baltic, Marina Solopova și Brittany Denson.
  Meciul trei va avea loc joia viitoare de la ora 18,15 la Satu Mare în sala LPS. Și va fi transmis de Digisport.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img