More


  Semifinala din Vinerea Mare

  =

  CSM Satu Mare revine după o pauză de cinci ani în semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin. Baschetbalistele antrenate de Marius Dobă vor întâlni în penultimul act al competiției pe Olimpia Brașov, iar primul meci ( se joacă cel mai bun din trei partide) va avea loc în Vinerea Mare, de la ora 18 în sala LPS. Dacă pentru CSM Satu Mare meciul de vineri înseamnă practic revenirea în elită, pentru Olimpia Brașov e a treia semifinală consecutivă. Trupa lui Dan Calancea a cucerit anul trecut medaliile de bronz și a jucat finala Cupei României iar în acest an a luat bronzul în Liga Europei Centrale. Vedetele Olimpiei sunt Pesovic, Irimia, Higgins,  Radovic și Handford. CSM Satu Mare pornește cu avantajul terenului propriu în duelul cu Olimpia.

  Doar că și în sferturi sătmărencele au trăit periculos după înfrângerea neașteptată din primul joc cu Timișoara. CSM-ul și-a revenit apoi și a tranșat calificarea în decisiv, 2-1 cu bănățencele. Kristina Baltic a revenit la antrenamente și anunță că e aptă pentru duelul de vineri. În rest, Sfîrlea mai are probleme mici la mână dar poate juca … Din lot fac parte Andra Mandache, Alexandra Uiuiu, Andreea Lazăr, Anamaria Kadar, Andrea Olah, Taneisha Harrison, Porchia Green, Marina Solopova, Kristina Baltic, Brittany Denson, Marina Sfîrlea, Renata Szmutku.

  Partida de vineri va începe la ora 18. Meciul doi e programat pe 12 aprilie la Brașov. În cealaltă semifinală se întâlnesc Sepsi Sfântu Gheorghe și U Cluj Napoca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img