More


  Sepsi și-a valorificat avantajul terenului propriu

  =

  Campioana en titre , Sepsi Sfântu Gheorghe, conduce cu 2-0 în finala Ligii Naționale de baschet feminin. Trupa lui Mikes Zoran s-a impus în primele două partide jucate vineri și sâmbătă în Sepsi Arena , 76-46 și 71-51.

  Finala se mută acum în sala LPS din Satu Mare. Meciul trei se va juca joi de la ora 18,15 și va fi transmis în direct de Digisport. Iar în cazul unui succes sătmărean vom avea vineri și un meci patru de la aceeași oră.

  Legat de dubla de la Sfântu Gheorghe, CSM Satu Mare a reușit să se țină de gazde până în minutul 16…scor 26-22. Arbitrii au fluierat atunci un fault în atac la Denson iar de acolo gazdele au punctat de două ori de la distanță și la pauză au intrat cu plus 11 avans pe tabelă.

  În partea a doua fetele noastre nu au mai găsit drumul spre coș. Sfertul patru a consemnat un parțial de 20-8 care a dus și la diferența parcă prea mare de la final…76-46.

  Meciul doi a fost unul mai echilibrat și mai spectaculos…A părut un duel între Marshall și Denson, jucătoare ce au avut evoluții solide. Marshall a marcat 28 de puncte pentru Sepsi, în vreme ce Denson a punctat de 23 de ori plus 14 recuperări…Dacă la Sepsi și Annemarie Părău a terminat în double double, 10 puncte și 10 recuperări, în schimb la CSM …Denson nu a mai fost ” ajutată” cu puncte multe de coechipiere.

  Am avut impresia că în meciul doi CSM-ul merita mai mult…doar că pare-se că nu toată lumea a tras la aceeași căruță.

  Măcar din orgoliu fetele noastre ar trebui să încerce să obțină joi o victorie acasă…Pentru a aduce și ceva suspans acestei finale…

  CSM Satu Mare joacă a treia finală din acest an după cea de Cupa României , pierdută tot cu Sepsi, și cea de Liga Europei Centrale, câștigată cu Marburg.

  Au jucat în meciul 1:
  Sepsi: Stoenescu – 18p, Mijovic – 11p, Părău – 10p, Marshall – 9p, Webb – 9p, Dzankic – 6p, Carter – 4p, Kress – 4p, Neagu – 3p, Kilin – 2p, Huţanu, Kovacs. Antrenor: Zoran Mikes.
  CSM Satu Mare: Denson – 14p, Şolopova – 9p, Mandache – 7p, Green – 6p, Baltic – 5p, Harrison – 5p, Lazăr, Uiuiu, Sfîrlea. Antrenor: Marius Dobă.
  Au jucat în meciul 2:
  Sepsi: Marshall – 28p, Webb – 8p, Mijovic – 8p, Părău – 7p, Kilin – 5p, Carter – 4p, Neagu – 4p, Huţanu – 4p, Kress – 2p, Stoenescu – 1p, Dzankic. Antrenor: Zoran Mikes.
  CSM Satu Mare: Denson – 23p (14 recuperări), Harrison – 13p, Şolopova – 8p, Green – 4p, Baltic – 3p, Mandache, Uiuiu, Sfîrlea. Antrenor: Marius Dobă.

  Finala sezonului 2017-2018:

  Sepsi – CSM Satu Mare 76-46
  Sepsi – CSM Satu Mare 71-51
  CSM Satu Mare – Sepsi (26 aprilie, ora 18:15, Digi Sport)
  CSM Satu Mare – Sepsi (dacă e cazul, 27 aprilie)
  Sepsi – CSM Satu Mare (dacă e cazul, 30 aprilie)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img