More


  Speranța moare ultima!

  =

  Victorie de senzație a sătmărencelor în cel de-al treilea meci al finalei LNBF, scor 68-60, și speranțele rămân intacte în tabăra sătmăreană.

  Dacă în primele două jocuri disputate la Sfântu Gheorghe, CSM Satu Mare a capotat la scor, de data aceasta ”alb-roșiile” au avut o prestație entuziasmantă și împinse de la spate de un public vulcanic au reușit să câștige o partidă care pe tot parcursul ei te-a ținut cu sufletul la gură.

  Echipa din Sfântu Gheorghe a venit hotărâtă la Satu Mare să tranșeze și cel de-al treilea joc, și să intre în posesia trofeului și a medaliilor de campioane, care le trăgeau cu ochiul de pe masa oficialilor. Și chiar dacă au fost încurajate de inimoșii suporteri veniți din Secuime au trebuit să se recunoască învinse, după cinci ani de invincibilitate, în fața echipei de pe Someș.

  Joi seara, fetele lui Marius Dobă au arătat că știu baschet, ne-au demonstrat că au spirit de sacrificiu, dăruire, luptă până la ultima picătură de energie și ceea ce este cel mai important că își respectă fanii. A fost o partidă pe cinste , cu ambele echipe mergând cap la cap, cu răsturnări de scor când de o parte când de alta și cu un sfârșit de meci de infarct, cu cireașa de pe tort un coș de trei puncte al lituaniencei Solopova, tocmai când sirena se pregătea să anunțe sfârșitul partidei.

  Așa că cei care-și făcuseră program vineri seara ar fi bine să și-l schimbe deoarece fetele astea minunate au nevoie de aportul tuturor fanilor, iar victoria li se datorează în mare măsură și lor. Fiindcă, nu-i așa, speranța moare ultima și ce-ar fi dacă…

  De la CSM Satu Mare s-a remarcat Andra Mandache cu 18 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, Brittany Denson cu18 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive și Marina Solopova 14 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive.

  De partea cealaltă, cea mai prolifică jucătoare a fost Carley Mijovic 15 puncte, 6 recuperări, Adrienne Web 11 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive și Tayuna Marshall, 11 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive.

  CSM Satu Mare: Mandache – 18p, Denson – 18p, Șolopova – 14p, Harrison – 8p, Green – 5p, Uiuiu – 3p, Baltic – 2p, Sfîrlea. Antrenor: Marius Dobă.

  Sepsi: Mijovic – 15p, Marshall – 11p, Webb – 11p, Părău – 8p, Carter – 7p, Neagu – 3p, Stoenescu – 3p, Huțanu – 2p, Kilin, Dzankic, Kress. Antrenor: Zoran Mikes

  Meciul de vineri va începe de la ora 18.15 și va fi arbitrat de către Ciprian Stoica, Cosmin Prişcă (Mediaş), Dan Narcis (Buzău). Comisar FRB: Viorel Constantinescu (Cluj-Napoca).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img