More


  Accidentarea lui Gardoș a umplut paharul răbdării oltenilor

  - Advertisement -

  Liga 1

  Gazonul de pe „Ion Oblemenco” va fi schimbat

  Gazonul noului stadion din Craiova a reprezentat o mare problemă încă de la inaugurarea „bijuteriei” de 60 milioane de euro. S-a pus chiar și problema ca arena „Ion Oblemenco” să nu mai găzduiască amicalul România – Suedia, de la sfârșitul lunii martie, primul meci internaţional interţări organizat de noul stadion din Craiova.

  În cele din urmă, accidentarea suferită de Florin Gardoş zilele trecută a fost decisivă. „Dacă asta credeți, că este victima gazonului, atunci sunt de acord cu dumneavoastră. Gardoş are o problemă musculară, probabil că și-a pierdut echilibrul în teren”, a declarat Devis Mangia, antrenorul lui CS U Craiova, după 3-3 cu Viitorul.

  Astfel, Primăria Craiovei nu va face pe 7 mai recepţia suprafeţei de joc, iar decizia luată de administraţia locală este de înlocuire a terenului. Singurul semn de întrebare rămas este când se va produce acest lucru, pentru că sunt luate în calcul două variante. Dacă FRF va decide ca finala Cupei României să se dispute la Craiova, în ciuda opoziţiei suporterilor olteni, întinderea noilor rulouri se va produce după acest joc. Dacă nu, atunci schimbarea ierbii va avea loc după meciul CS U Craiova – FCSB, din penultima rundă a play-off-ului.

  În oricare dintre situaţii, nu va fi pusă în pericol organizarea meciurilor oficiale ale Craiovei pentru sezonul următor. De altfel, pe Arena Naţională, de exemplu, s-a jucat la numai trei zile după ce a fost pus ultimul gazon şi nu au fost probleme.sursa: DigiSport  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img