Agresorul arbitrului de la Livada-Păulești, identificatPoliția din Livada s-a mișcat rapid și a reușit să-l identifice pe agresorul arbitrului lovit la finalul meciului de duminică dintre echipa locală și Unirea Păulești.

Prezent miercuri la emisiunea Ora Adevărului de la Nord Vest TV, arbitrul agresat, Alex Boroș, a povestit cum s-au petrecut faptele.

”Totul a pornit de la o fază de la final de meci când gazdele au solicitat lovitură de pedeapsă. Delegatul de la AS Livada a fost trimis în tribună și părea că lucrurile s-au calmat. Doar că la finalul meciului mai multe persoane au venit înspre mine și una dintre acestea mi-a dat un pumn. Nu știu ce a avut la mână, dar sigur n-a dat cu pumnul gol. Și acum fac tratament și am avut noroc că n-au mai apucat să continue să mă lovească”, spune tânărul arbitru sătmărean.

Acesta a apucat să facă și o poză la câteva minute după agresiune.

”M-au sunat de la Poliția din Livada că l-au identificat pe agresor și ne-au chemat pe mine și pe părinții mei (n.r. Alex Boroș e încă minor) la sediu și de asemenea pe bărbat. Vom merge vineri (n.r. azi ) la ora 12”, a mai spus Alex Boroș care știe sigur că cel puțin în acest sezon nu va mai merge la arbitraj.

”Sezonul acesta iau o pauză. Îmi place foarte mult fotbalul, arbitrajul, dar nu accept violența pe terenurile de sport. Mă mai gândesc ce voi face de la toamnă . Am muncit până acum să ajung la un nivel bun și n-aș vrea să renunț dar nici să vin bătut acasă nu-mi convine…” a încheiat arbitrul Alex Boroș.

Rămâne de văzut cum se va încheia cazul atât la Poliție cât și la Comisia de disciplină a AJF Satu Mare… Astfel de brute trebuie să dispară definitiv de pe terenurile de sport… Mai ales că vorbim de o ligă a 4-a a amatorilor în care în mod firesc fotbalul ar trebui jucat de plăcere. Iar spectatorii să vină să se bucure de spectacolul oferit de echipa locală, nu să se transforme în agresori…

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts