More


  Bogdan Andone: „La Satu Mare și la Timișoara am găsit proiecte bune, dar care s-au pierdut pe drum”

  =

  Bogdan Andone este liber de contract, după ce a fost demis de la ASU Politehnica Timișoara în urmă cu două luni, iar acum așteaptă finalul sezonului pentru a-și găsi un nou angajament.

  Antrenorul de 43 de ani a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM despre planurile sale de viitor, dar a comentat și situația actuală din Liga a II-a.

  „Așteptăm să găsim cea mai bună soluție. La Satu Mare și la Timișoara am găsit proiecte bune, dar care s-au pierdut pe drum. Mie îmi place să muncesc, îmi petrec ziua de dimineața până seara la club. Sunt dispus să discut cu absolut oricine.

  Vreau să-i felicit pe antrenorii Dan Alexa și Alexandru Pelici, care au făcut treabă foarte bună și au promovat cu două echipe bine organizate.

  Este o luptă încinsă în subsolul clasamentului, cu rezultate contradictorii de la o etapă la alta. Contează și aceste deplasări foarte lungi, iar pe acest fond apar și rezultatele imprevizibile.

  Cred că echipele din Liga I au un plus de experiență și de valoare și pot gestiona mai bine acest baraj în care este implicată Chindia Târgoviște”, a spus Bogdan Andone, în emisiunea „Fotbal la matineu”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img